Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Laura Manninen

Etätapahtuma - kirjailijavieraana Laura Manninen

Helsingin kaupunginkirjaston vieraaksi saapuu kirjailija Laura Manninen, joka kertoo uutuusteoksestaan Sitten tapasin pehmeän miehen (Otava, 2020). Haastattelijana erikoiskirjastovirkailija Henriika Tulivirta.

Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla torstaina 11.6. klo 15​. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: 
https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587


”Laura Mannisen toinen romaani on yhden naisen ihmissuhdehistorian ruumiinavaus ja lämpökartta. Häpeämätön kertoja ei säästele toisia eikä itseään kuvatessaan deittailua, seksiä, läheisyyttä, yksinäisyyttä ja elämänhallintaa ja niitä kerta toisensa jälkeen pyörrettäviä päätöksiä, että enää ei juosta miesten perässä. Eipä!”

Laura Manninen (s. 1976) opiskeli ympäristötieteitä ja tekee työkseen viestintää. Hänen puheenaiheeksi noussut esikoisromaaninsa Kaikki anteeksi (WSOY, 2018) käsitteli vallankäyttöä ja väkivaltaa parisuhteessa. 
 

Laura Mannisen teokset Helmet-kirjastoissa (myös Ekirjoja): https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__SManninen%2C%20Laura__Orightresult?lang=fin&suite=cobalt


Kuva: Niclas Mäkelä / Otava

***
 

Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kulttuuriin ja kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

11.6.2020 klo 15.00 - 15.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 29.5.2020