Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - kirjailijavieraana Piia Leino

Piia Leino kertoo juuri ilmestyneestä uudesta romaanistaan Yliaika (S&S, 2020). Haastattelijana informaatikko Samu Eeve.

Tapahtuma toteutetaan keskustakirjasto Oodissa ja on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla tiistaina 12.5. klo 15. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587


Piia Leino on helsinkiläinen toimittaja ja kirjailija. Hänen edellinen teoksensa Taivas voitti Maailman laita -romaanikilpailun vuonna 2016. Leinon kirjoissa tutut ja turvalliset suomalaiset maisemat saavat dystooppisia piirteitä ja herättävät lukijan ajattelemaan tulevaisuuttaan uudella ja kauhunsekaisella tavalla. 

Twitter: @PiiaLeino

Piia Leinon teokset Helmet-kirjastoissa: https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__SLeino%2C%20Piia%2C__Orightresult?lang=fin&suite=cobalt


***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

 

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

12.5.2020 klo 15.00 - 15.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 8.5.2020