Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Sisko Savonlahti

Etätapahtuma - kirjailijavieraana Sisko Savonlahti

Helsingin kaupunginkirjaston vieraana on kirjailija Sisko Savonlahti, joka kertoo esikoisromaaninsa Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu (Gummerus 2018) saamasta vastaanotosta ja toisen kirjan kirjoittamisen paineista. Haastattelijana kulttuuritoimittaja Sanna Vilkman.

Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla torstaina 4.6. klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: 
https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587


Sisko Savonlahden (s.1982) supersuosittu esikoisteos oli syksyllä 2018 kirjallinen sensaatio; siitä kirjoitettin palstametreittäin, sitä myytiin kuin leipää  ja se voitti Gummeruksen Kalle Päätalo -kirjallisuuspalkinnon. Nyt autofiktiivinen kirja on käännetty Ruotsiksi, ja Savonlahti saa taas selittää, mikä suuntaa etsivässä, sipsejä syövässä ja sydänsuruja potevassa päähenkilössä on häntä itseään, mikä keksittyä.

Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu Helmet-kirjastoissa: https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Sehk%C3%A4%20t%C3%A4n%C3%A4%20kes%C3%A4n%C3%A4%20kaikki%20muuttuu__Orightresult__U?lang=fin&suite=cobalt

 

***

Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

4.6.2020 klo 13.00 - 13.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 27.5.2020