Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - kuvittaja ja kirjailija Marika Maijala

Helsingin kaupunginkirjaston striimissa haastateltavana kuvittaja ja kirjailija Marika Maijala. Marika lukee uutta kirjaansa Suden hetki (Etana Editions, 2020) ja kertoo kirjan syntyvaiheista. Haastattelijana Eeva Rita-Kasari Oodin lastentiimistä.

Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla maanantaina 11.5.2020 klo 11. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587  

Suden hetki on Marika Maijalan toinen oma kuvakirja. Mietteliäässä tarinassa Suden maisema muuttuu, kun se uskaltaa päästää ystävän lähelle. Marika Maijala sai ensimmäisestä kirjoittamastaan ja kuvittamastaan kuvakirjastaan Ruusun matka Rudolf Koivu 2019 -palkinnon.

Henkilökuva: Jennifer Ahlamaa

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

11.5.2020 klo 11.00 - 11.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 8.5.2020