Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - räppäri Laineen Kasperi: haastattelu & keikka

Miten levy leviää käsiin? Kuka on Järki Korhonen? 

Helsingin kaupunginkirjaston etätapahtumassa esiintyy räppäri Laineen Kasperi yhdessä pienen orkesterinsa kanssa. Keikan lisäksi striimissä on luvassa myös haastattelu. Kirjastonhoitaja Heini Strand jututtaa Laineen Kasperia muun muassa tulevasta Psyko Cowboy -albumista, nostalgiasta ja kirjallisuudesta inspiraation lähteenä. 

Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla keskiviikkona 13.5. klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587


Laineen Kasperia kutsutaan muusikoksi, räppäriksi, äänisuunnittelijaksi, säveltäjäksi, runoilijaksi, rappiotaiteilijaksi ja epäilyttäväksi toisinajattelijaksi. Kaikki edellä mainitut määritelmät saattavat hyvinkin pitää paikkansa, mutta ennen kaikkea Laineen Kasperi on esiintyjä. 

Hänen keikkansa ovat performanssimaisia trippejä, hiphopin ja muun UG-musan kanta-ajatuksen mukaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja riittejä, joissa esiintyjän ja yleisön välinen raja on erittäin häilyvä. 

Laineen pienemmässä keikkakokoonpanossa kuullaan myös Lataaja Vormiston perkussioita ja räppejä, DJ Peeällän suvereenia turntablismia, Getto-Akin vapaamielistä puhallinsoittoa sekä Keravan satakielen, Meerika Ahlqvistin, sielua hoivaavaa laulua.

Facebook: https://www.facebook.com/laineenkasperi

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

13.5.2020 klo 13.00 - 13.50

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 12.5.2020