Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - satutuokio suomeksi ja arabiaksi

Kaksikielisessä satutuokiossa pieni apinanpoikanen etsii emoaan ja ystävällinen perhonen yrittää auttaa. Ihan mutkatonta se ei kuitenkaan ole. Vähä vähältä päästään kuitenkin lähemmäs. Satutuokio sopii hyvin kaikille, jotka innostuvat riimeistä ja värikkäistä kuvista. Hauskan ja hyväntuulisen tarinan on kirjoittanut Julia Donaldson ja kuvittanut Axel Scheffler.


Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla perjantaina 8.5. klo 11-11.20.  Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587


*

باللغتين العربية و الفنلندية سنقص عليكم حكاية مشوّقة لقرد صغير كان يبحث عن أمه في الغابة و ذلك بمساعدة الفراشة. قصّة مناسبة لجميع الأعمار ومسلّية بصورها الملوّنة للكاتبة جوليا دونلدسون و الصور لأكسل شيفلر.

هذا الحدث سينطلق من المكتبة المركزية أودي و سينشر يوم الجمعة 8 ماي على الساعة 11-11:30 على الموقع التّالي  helsinkikanava.fi - sivulla  

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

8.5.2020 klo 11.00 - 11.20

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 7.5.2020