Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - vieraana lavarunoilija Nihkee Akka

Lavarunoilija ja koomikko Nihkee Akka, eli Jonna Nummela, esiintyy suorassa lähetyksessä Helsinki-kanavalla. Ennen keikkaa Nummelaa haastattelee erikoiskirjastovirkailija Henriika Tulivirta.

Tapahtuma on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla keskiviikkona 6.5. klo 15.. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi

Nihkee Akka on Jonna Nummelan kansainvälisesti palkittu spoken-word alter ego, joka yhdistää lavarunouden stand up -komiikkaan. Nihkeen Akan esitysten keskeisiä elementtejä ovat sarkasmi, normikriittisyys ja sukupuoli-identiteetit.


Nihkee Akka somessa:
https://www.facebook.com/nihkeeakka
https://www.instagram.com/nihkeeakka


Kuva: Anniina Joensalo

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

6.5.2020 klo 15.00 - 15.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 4.5.2020