Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - vieraana luontokuvaaja Kimmo Ohtonen

Kimmo Ohtonen on palkittu luontokuvaaja, toimittaja ja kirjailija, sekä tuttu monista luontoaiheisista tv-ohjelmista. Hänet muistetaan myös Norppauinti-tempauksestaan, jolla hän keräsi vuonna 2012 varoja norpan suojeluun uimalla 140 kilometriä Saimaassa.

Etähaastattelussa Pohjois-Lapin kirjeenvaihtajamme kertoo kuulumiset työpisteeltään Nuorgamista. Keskustelussa pohditaan mm. nykyihmisen luontosuhdetta, luonnon tilaa ja merkitystä sekä keskustellaan Ohtosen tuotannosta. Haastattelun lomassa nähdään tuoreita luontokuvia Lapista. Haastattelijana erikoiskirjastovirkailija Miia Kivilä.

Tapahtuma toteutetaan keskustakirjasto Oodissa ja on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla perjantaina 8.5. klo 15. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Koko tuleva ohjelmisto: http://helmet.fi/kirjastohelsinkilive
Menneiden tapahtumien taltioinnit: https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587

Kimmo Ohtoselta ovat ilmestyneet tietokirjat Karhu – voimaeläin (2016) ja Metsäkansan tarina (2017) sekä nuorille suunnatun Ikimaa-fantasiatrilogian osat Soturin tie (2018) ja Kuiskaajien kilta (2019). Vuonna 2021 Ohtoselta julkaistaan jatko-osa Karhu-teokselle sekä Ikimaa-trilogian viimeinen osa.

kuva: Mikko Kurvi


Kimmo Ohtosen teokset Helmet-kirjastoissa: https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__SOhtonen%2C%20Kimmo%2C%20kirjoittaja.__Orightresult?lang=fin&suite=cobalt


***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

 

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

8.5.2020 klo 15.00 - 15.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 6.5.2020