Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Helsinki-päivä

Helsinki-päivä: Pääkaupungin sydämessä

Kino Reginan ilmaisissa Helsinki-päivän näytöksissä nautitaan koko perheen komediasta ja lähdetään historialliselle retkelle Keskustakirjaston ympäristöön. Näytökset järjestetään yhteistyössä Kavin kanssa. 

KLO 14:30 PÄÄKAUPUNGIN SYDÄMESSÄ
Erikoisnäytöksessä nähdään keskustakirjaston lähiympäristöön sijoittuvia dokumentteja ja televisio-ohjelmia eri vuosikymmeniltä. Esitellyiksi tulevat mm. VR:n tavaramakasiinit, päärautatieasema, Sokoksen tavaratalo, marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsas, eduskuntatalo, Finlandia-talo sekä monet muut lähitienoon kohteet. Lisäksi Hannu Karpo kippaa ohjelmassaan kuorma-autollisen perunoita nykyisen kansalaistorin liepeille, ja katsojat saavat ihmetellä, kuinka köyhien lisäksi myös kansanedustajat säntäävät hamstraamaan itselleen ilmaista ravintoa.

Kino Reginan salikapasiteetti on rajattu 60 henkeen, lunastathan siis vapaalippusi ajoissa. Liput ovat nyt lunastettavissa verkkokaupasta: https://kinoregina.fi/teemat/helsinki-paiva/. Lippuja on myös jaossa Kino Reginan kassalla 2.6. alkaen teatterin aukioloaikoina. Lippurajoitus: enintään 4 lippua/asiakas.

TURVALLISUUSINFOA KORONAAN LIITTYEN:
Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Teatteriin otetaan yleisöä sisään vain 50 henkeä näytöstä kohti, ja näytösvälejä on pidennetty. Suosittelemme lunastamaan liput etukäteen verkosta. Pyydämme asiakkaitamme olemaan huomaavaisia muita kohtaan säilyttämällä turvavälit, huolehtimalla käsihygieniasta ja saapumalla näytöksiin ajoissa - myöhästyneille ei voida taata paikkaa salissa. Sairaana ei saa tulla näytökseen. Siivousta on tehostettu sekä Kino Reginassa että koko Oodissa. Lue lisää Kino Reginan turvallisuusohjeista: https://kinoregina.fi/turvallisuusohjeet-kino-reginassa/

Kino Regina, 1. krs (Keskustakirjasto Oodi)

12.6.2020 klo 14.30 - 15.30

Viimeksi päivitetty 12.6.2020