Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Helsinki-päivä

Helsinki-päivä: Pekka ja Pätkä puistotäteinä

Kino Reginan ilmaisissa Helsinki-päivän näytöksissä nautitaan koko perheen komediasta ja lähdetään historialliselle retkelle Keskustakirjaston ympäristöön. Näytös järjestetään yhteistyössä Kavin kanssa. 

KLO 13 PEKKA JA PÄTKÄ PUISTOTÄTEINÄ
Helsinkiin sijoittuvassa koko perheen komediassa PEKKA JA PÄTKÄ PUISTOTÄTEINÄ (1955) tuttu parivaljakko päätyy hakemaan töitä naisvaltaiselta päivähoitoalalta. Slapstick-huumoriin ja suomalaiseen rillumarei-perinteeseen nojaavat Pekka ja Pätkä -farssit ovat mainioita aikansa kuvauksia, ja niiden kaupunkikuvissa on nostalgiaa. Puistotäteinä-elokuvaa kuvattiin eri puolilla Helsinkiä, kuten Töölössä talvipuutarhassa, Kumpulan maauimalaissa, Eirassa Tähtitorninmäellä, Hakaniemessä Säästöpankinrannassa, Jätkäsaaressa ja Hietalahden torilla.

Kino Reginan salikapasiteetti on rajattu 60 henkeen, lunastathan siis vapaalippusi ajoissa. Liput ovat nyt lunastettavissa verkkokaupasta: https://kinoregina.fi/teemat/helsinki-paiva/. Lippuja on myös jaossa Kino Reginan kassalla 2.6. alkaen teatterin aukioloaikoina. Lippurajoitus: enintään 4 lippua/asiakas.

TURVALLISUUSINFOA KORONAAN LIITTYEN:
Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Teatteriin otetaan yleisöä sisään vain 50 henkeä näytöstä kohti, ja näytösvälejä on pidennetty. Suosittelemme lunastamaan liput etukäteen verkosta. Pyydämme asiakkaitamme olemaan huomaavaisia muita kohtaan säilyttämällä turvavälit, huolehtimalla käsihygieniasta ja saapumalla näytöksiin ajoissa - myöhästyneille ei voida taata paikkaa salissa. Sairaana ei saa tulla näytökseen. Siivousta on tehostettu sekä Kino Reginassa että koko Oodissa. Lue lisää Kino Reginan turvallisuusohjeista: https://kinoregina.fi/turvallisuusohjeet-kino-reginassa/

Kino Regina, 1. krs (Keskustakirjasto Oodi)

12.6.2020 klo 13.00 - 14.00

Viimeksi päivitetty 9.6.2020