Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Inside Outside Finland VR-näyttely

Tervetuloa kokemaan Inside Outside Finland -virtuaaliteos! Teos on nähtävillä avajaispäivänä 19.8. klo 14-20 ja muina festivaalipäivinä klo 12-20. 

Inside Outside Finland on virtuaalinen teos, joka esittelee suomalaisen Outsider-taiteen historiaa, taiteilijoita ja taideympäristöjä interaktiivisena 360°-videokokemuksena. OAF-matkaoppaat johdattavat kulttuurimatkailijat virtuaalisesti suomalaisiin outsider-taidekohteisiin: Veijo Rönkkösen patsaspuistoon Parikkalaan, Enni Idin taiteilijakotiin Padasjoelle, Autismisäätiön taidestudiolle sekä Kalevi Helvetin performanssiesitykseen Helsinkiin. Inside Outside Finland VR-näyttely on osa Outsider Art -festivaalia.

Inside Outside Finlandin on tuottanut Donkey Hotel studio yhdessä Pertin Valinta Outsider-taiteen Gallerian kanssa. Teos on tuotettu Avekin mediataidetuella yhteistyössä Autismisäätiön, Lyhty Ry:n, Kettuki Ry:n, Opetus- ja Kulttuuriministeriön, Parikkalan Patsaspuiston sekä Kellosalmi-Seitniemi-Virmailan Kyläyhdistyksen kanssa. 

Taiteen matkaopaspalvelu on kehitetty yhteistyössä Kukunorin, Autismisäätiön ja Lyhty ry:n työryhmien kanssa. Yhteistyössä Keskustakirjasto Oodi.

Festivaalin visuaalinen ilme: Klaus Welp

Oppimistila 3, 2. krs (Keskustakirjasto Oodi)

19.8.2021 klo 14.00 - 22.8.2021 klo 20.00

Viimeksi päivitetty 18.8.2021