Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kuva: Kelly Sikkema / Unsplash

Oodin talvilomasuunnistus - Talviloma

Oodin talviloma alkaa tästä: tervetuloa osallistumaan talvilomasuunnistukseen,  jossa pääset etsimään rasteja Oodin edessä ja läheisyydessä! Vapaa pääsy. 

Suunnistus on mitä parhain luontoliikuntalaji koko perheelle. Suunnistus on taitolaji, jossa fyysiset ominaisuudet yksin eivät ratkaise. Suunnistustehtävän ratkaiseminen vaatii myös nokkeluutta ja keskittymistä. Suunnistus kehittää paitsi fyysistä kuntoa myös keskittymis- ja päättelykykyä. Suunnistus sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, ja näin ollen olemme halunneet tuoda matalan kynnyksen perhesuunnistuksen kaikkien saataville.  

Omatoiminen suunnistus on suunnattu lapsille ja perheille - ota perheesi mukaan ja lähde leikkimielisen suunnistuksen merkeissä tutustumaan Oodin ympäristöön! Voit tulla suunnistamaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii; karttoja ja tuloskortteja saat Oodin aulasta tai EasySportin nettisivuilta easysport.fi.

Muistathan koronaturvallisuuden: turvavälit muihin suunnistajiin ja liikkujiin, tarvittaessa kasvomaskit käyttöön. Kiitos!

Suunnistuksen toteuttavat yhteistyössä Helsinki Liikkuu ja keskustakirjasto Oodi.
Helsinki on talviomalla tekemistä täynnä!

Tapahtumajärjestämisessä noudatamme pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ja THL:n suosituksia, muutokset mahdollisia.

Kuva: Kelly Sikkema / Unsplash

Oodin ulkoalue (Keskustakirjasto Oodi)

22.2.2021 - 28.2.2021

Viimeksi päivitetty 18.2.2021