Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

benelux

RE/defining Masculinities -hankkeen avajaistapahtuma

RE/defining Masculinities -viikko käynnistyy kello 17 tiistaina 5. marraskuuta Maijansalissa Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Avajaisten aluksi Suomen Benelux-instituutti esittelee RE/defining Masculinities -hanketta lyhyesti, minkä jälkeen Belgian Suomen-suurlähettiläs Carl Peeters pitää tervetuliaispuheen. Avajaisten lopuksi esitetään Reetta Huhtasen dokumentti Aatos ja Amine (2019), joka käsittelee kahden Molenbeekin kaupunginosassa Brysselissä asuvan pojan, suomalaisen Aatoksen ja hänen belgialaisen ystävänsä Aminen, ystävyyttä. 

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille. Huom! Tilassa on rajallinen määrä tuoleja, joten saavuthan ajoissa varmistaaksesi hyvän istumapaikan.

Tapahtuman järjestää Suomen Benelux-instituutti yhteistyössä Belgian Suomen suurlähetystön kanssa.

RE/defining Masculinities on hanke, joka pyrkii esittelemään miehyyttä ja keskustelemaan maskuliinisuudesta uusista ja poikkitieteellisistä näkökulmista. Tämä toteutetaan erilaisten kulttuuritapahtumien ja akateemisten keskustelujen sarjalla Belgiassa, Alankomaissa ja Suomessa. Hanke on osa Suomen Benelux-instituutin vuoden 2019 teemaa, joka on Uudelleen/määritelmiä. RE/defining Masculinities -hanke on osa Suomen EU-puheenjohtajakauden kulttuuriohjelmaa.

1. kerros Maijansali (Keskustakirjasto Oodi)

5.11.2019 klo 17:00 - 20:00

Viimeksi päivitetty 11.10.2019