Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Seminaari: Tove Jansson, edelläkävijä

Oodin ja KAVIn yhteisessä Tove Jansson -seminaarissa kuullaan eturivin Jansson-tuntijoita ja -tutkijoita. Seminaari järjestetään Kino Reginassa keskiviikkona 9.9. klo 12-16.30. Huom! Vapaaliput on lunastettava etukäteen verkosta Kino Reginan sivuilta tai Kino Reginan kassalta. Maks. 3 lippua / asiakas.

Vuonna 2020 on kulunut 75 vuotta ensimmäisen Muumi-kirjan Muumit ja suuri tuhotulva (1945) ruotsinkielisen alkuteoksen julkaisemisesta. Oodi ja Kino Regina osallistuvat juhlavuoteen järjestämällä kaikille avoimen Tove Jansson -seminaarin. 

Seminaaripäivän ohjelma:

Klo 12.00 Alkusanat
Klo 12.10 Elokuva: Matkalla Toven kanssa (1993)
Klo 13.10 Keskustelu Kanerva Cederstömin & Riikka Tannerin kanssa
Klo 13.30 Puhujana Tuula Karjalainen
Klo 14.30 Puhujana Sirke Happonen
Klo 15.40 Paneelikeskustelussa Alma Pöysti ja Tuula Karjalainen, vetäjänä kulttuuritoimittaja Jani Tanskanen.
Klo 16.30 seminaari päättyy 

Huom! Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta sisään pääsee vain etukäteen lunastetulla vapaalipulla. Kehotamme lunastamaan lipun hyvissä ajoin etukäteen Kino Reginan verkkokaupasta tai Kino Reginan lipunmyyntitiskiltä teatterin aukioloaikoina. Näin vältämme ruuhkan aulassa tai lippuluukulla ennen seminaaria. 

Tapahtuma Kino Reginan sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa! 

Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä. 250-paikkaiseen saliin otetaan vain 70 henkeä, ja istumisjärjestyksessä noudatetaan Kino Reginan yleistä ohjeistusta: istutaan joka neljännelle penkille, eikä suoraan kenenkään eteen tai taakse. Kino Reginassa ja Oodissa kiinnitetään erityishuomiota tilojen puhtauteen, ja käsidesiä on saatavilla sekä teatterin aulassa että muualla Oodissa. Suojautumista voi tehostaa käyttämällä kasvomaskia.

Huom! Seminaari myös livestriimataan, seminaarin aloittavaa dokumenttielokuvanäytöstä lukuunottamatta. Seminaari on katsottavissa linkistä tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Päivitämme striimauslinkin tänne ja Facebook-tapahtumaan ennen seminaaria.

Kino Reginassa nähdään syksyllä lisäksi sarja Tove Jansson -dokumenttielokuvia sekä koko perheen Muumi-animaationäytös.

Kino Regina, Keskustakirjasto Oodi (Keskustakirjasto Oodi)

9.9.2020 klo 12.00 - 16.30

KAVI ja Keskustakirjasto Oodi

Viimeksi päivitetty 29.8.2020