Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Nainen käyttää virtuaalitodellisuuslaitteita.

Suunnittele virtuaalitodellisuutta kirjastoosi

Pidätkö lukemisesta? Kokeiletko ennakkoluulottomasti uutta teknologiaa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, osallistu työpajaamme ja kerro meille, mitä virtuaalitodellisuus kirjastossa voisi olla. 

Ideoimme ja suunnittelemme lukemaan innostavaa virtuaalitodellisuutta kaikille Suomen kirjastoille Oodin Kuutio -tapahtumatilassa 29.10. klo 14-18. 

Tarvitset vain avointa mieltä ja hieman ryhmätyöhenkeä, pajaan osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta virtuaalimaailmojen käytöstä tai suunnittelusta. Pajassa kokeillaan virtuaalitodellisuutta ja kurkistetaan uuden teknologian suunnitteluprosessiin erilaisten luovien menetelmien kautta. 

Luot yhteistä virtuaalimaailmaa 

Työpaja on osa aluehallintoviraston rahoittamaa Yhteinen virtuaalimaailmamme -hanketta. Hankkeen tuloksena syntyy yleisten kirjastojen yhteinen virtuaalimaailma, johon kaikki Suomen kirjastot voivat tarjota pääsyn asiakkailleen. Hanke on tiettävästi ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Työpajan vetää FT, suunnitteluantropologi Johanna Ylipulli. Pajan tuloksia käytetään Oulun yliopiston ja Aalto-yliopiston tutkimuksessa.

Työpajaan mahtuu 25 osallistujaa. Paja on pääsääntöisesti suunnattu täysi-ikäisille. Ilmoittaudu työpajaan alla olevasta linkistä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään lyhyt esittely itsestäsi sekä siitä, miksi kiinnostuit työpajasta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään työpajaan, voit perua ilmoittautumisesi sähköpostitse osoitteeseen katariina.ervasti@vantaa.fi. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja samasta osoitteesta.

Kuva: Maria Holappa

Tapahtumatila Kuutio (Keskustakirjasto Oodi)

29.10.2019 klo 14:00 - 18:00

25

24

Viimeksi päivitetty 1.10.2019