Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Syysloman roolipelitapahtuma nuorille

ROLL FOR INITIATIVE!

Hei sinä 15-25-vuotias roolipelaamisesta kiinnostunut nuori! Syyslomalla järjestetään keskustakirjasto Oodissa nuorten roolipelitapahtuma juuri teille. Tule mukaan pelaamaan, pelinjohtamaan ja tapaamaan toisia ropettajia! Tapahtuma järjestetään Oodin tiloissa ”Oppimistila 2” ja ”Oppimistila 3”. Huoneet löytyvät kakkoskerroksesta PC-pelihuoneen takaa, konsolipelihuoneita vastapäätä.

Tapahtumaan on tulossa pelinjohtajille varattavaksi 3-4 pelipöytää. Jos tiedät jo nyt haluavasi yhden pöydistä itsellesi käyttöön, laita mailia varauksestasi osoitteeseen heikki.marjomaa@hel.fi. Kerro samalla tuotko myös pelaajat peliisi mukanasi vai keräämmekö ilmoittautumisia muista kävijöistä. Koska tapahtuma on kertaluonteinen, toimisi oneshot-seikkailu valmishahmoilla varmasti hyvin. Lisäksi tapahtumaan tulee PJ-help-tiski josta voi kysyä vinkkejä ja neuvoja pelin vetämiseen, tai vain keskustella harrastuksesta ylipäänsä, sekä nopeampien walk-in-pelien pöytä jossa voi kokeilla roolipelaamista ihan vain tulemalla paikalle.   

Muista, että kaikessa Oodissa järjestetyssä toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ota tämä huomioon myös omaa peliäsi valmistellessa.

https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Keskustakirjasto_Oodi/Oodin_tilat/Turvallisemman_tilan_periaatteet(175267)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin kaupunginkirjasto, Helsingin nuorisopalvelut ja Oodin oneshot-roolipelikerho

Lisätietoja: Heikki.marjomaa@hel.fi & toni.toivonen@hel.fi

Lataa tästä tapahtuman ohjelma!

Oppimistila 2 & 3, 2. krs (Keskustakirjasto Oodi)

18.10.2019 klo 14.00 - 20.00

Viimeksi päivitetty 14.10.2019