Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Taide ja aktivismi - keskustelu Palestiinasta

Taiteilijoiden rauhanjärjestö PAND ja Arabikansojen ystävyysseura AKYS kutsuvat Sinut keskustakirjasto Oodiin lauantaina 19.3.2022 katsomaan palestiinalaisen sarjakuvataiteilija Naji al-Alin teoksia, keskustelemaan taiteilijan teoksista, kansalaisyhteiskunnan vaikuttamisesta, rauhasta, taiteesta ja osallistumisesta. 

AKYSIN jäsen ja hankevastaava psykologi Sirkku Kivistö avaa Naji al-Alin teosten maailmaa ja ohjaa tilaisuuteen osallistuvia keskustelemaan kuvista ja päivän aiheesta.  

PAND taiteilijat rauhan puolesta jäsen käsitetaiteilija JP (Juha-Pekka) Väisänen on tilaisuuden juontaja-fasilitaattori.  

PAND taiteilijat rauhan puolesta jäsen näyttelijä Arja Pekurinen esittää tilaisuudessa palestiinalaisen runoilija Dareen Tatourin runon. 

Tilaisuuden järjestää Arabikansojen ystävyysseura ja Taiteilijoiden rauhanjärjestö PAND ja se on kaikille kirjaston asiakkaille suunnattu avoin, yleisesti kiinnostava tilaisuus liittyen palestiinalaisen sarjakuvataiteilija Naji al-Alin teoksiin, taiteeseen ja kansalaisyhteiskunnassa tapahtuvaan vaikuttamiseen. 

Tilaisuus järjestetään Oodin Saarikoski-matolla 3. kerroksessa – Tervetuloa! 

3. krs, Saarikoski-matto (Keskustakirjasto Oodi)

19.3.2022 klo 15.00 - 16.30

Viimeksi päivitetty 21.1.2022