Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Wilma-Emilia Kuosa ja DJ Bunuel

Wilma-Emilia & DJ BUNUEL #titaanisydämenanatomia

Runoilija Wilma-Emilia Kuosa esittää Oodin Kirjataivaassa esikoisrunoromaaninsa Titaanisydämen anatomian runoja DJ Bunuelin tahtiin.

Esityksen jälkeen lavarunoilija Samppa Varis esiintyy ja sen jälkeen haastattelee Wilma-Emilia Kuosaa Titaanisydämen anatomian taustoista.

Toivomme kysymyksiä myös yleisöstä! Tilaisuuden päätteeksi arvotaan yksi kirjan jollekin yleisökysymyksen esittäjälle.

Tapahtuman lopuksi Wilma-Emilia signeeraa kirjoja.
 

Wilma-Emilia Kuosa

Wilma-Emilia Kuosan esikoisrunoteos on kiihkeä rakkaustarina, joka risteilee rappioromantiikasta sadomasokistisen seksin maailmaan. Titaanisydämen anatomia kuuluu Basam Booksin Puhuttavan runon uuteen kirjasarjaan. Nizzassa asuva helsinkiläinen Kuosa on laulava tanssija ja koreografi, Y-sukupolven äänitorvi, joka kirjoittaa tabuista välittämättä. Hänen teoksensa rakastavat rikotut sielut ehjiksi.

www.wilma-emiliakuosa.com

#titaanisydämenanatomia #danceyourheartoutsessions


DJ Bunuel

Bunuel on dj, radiojuontaja, muusikko ja tapahtumatuottaja, joka on soittanut levyjä yli 40 vuotta. Hän on tehnyt keikkoja, kiertueita ja yhteistyötä maan johtavien muusikoiden ja bändien kanssa. Jokainen Bunuelin dj-keikka on erilainen ja räätälöity iltaan sopivaksi ylittäen genre- ja ikärajoitteet.

Bunuelin tyyliä voidaan kuvailla kategoriattomaksi helminauhaksi, jossa musiikin ikä ja tyylin nimi kadottavat merkityksensä. Hän on yksi sukupolvensa vahvimpia dj-hahmoja ja uranuurtaja, joka levittää monipuolisen musiikin ilosanomaa ja kasvattaa jatkuvasti ihmisten musiikkimakua.

Radioaalloilla Bunuelia kuulee Yle Vegan Lux med DJ Bunuel sekä Yle Radio 1:n Jazzklubin Tunti Vapaalla ohjelmissa.

www.djbunuel.com


Samppa Varis

Samppa Varis on Helsingin Kalliossa asuva lavarunoilija ja Helsinki Poetry Connectionin aktiivijäsen. Hän pyrkii antamaan äänen yhteiskunnan marginaaleissa eläville ihmisille, niille, joiden ääntä ei yleensä kuulla, tai haluta kuulla. Varis uskoo sanojen, tarinoiden ja yhteisöllisyyden voimaan matkalla kohti parempaa maailmaa.

Saarikoski-matto, 3 krs. (Keskustakirjasto Oodi)

3.3.2020 klo 17.00 - 18.30

Viimeksi päivitetty 22.2.2020