Vantaan kirjastojen aukioloajat kesällä

Vantaan kirjastot siirtyvät kesäaukioloihin 14.6.2021 alkaen. Osa kirjastoista on kesällä auki lyhennetyin aukioloajoin tai suljettu.  

Kesäaukiolot ovat voimassa 14.6.-8.8.2021. 

Myyrmäen ja Tikkurilan kirjastot ovat auki ma-to klo 8-20, pe klo 8-16, la klo 9-16 ja su suljettu.

Hakunilan, Kivistön, Koivukylän, Lumon, Länsimäen, Martinlaakson ja Pointin kirjastot ovat auki ma, to klo 13-20 ja ti, ke, pe klo 9-16 ja la-su suljettu.

Juhannusaaton aattona 24.6. kirjastot suljetaan klo 16, paitsi Pähkinärinteen kirjasto, joka on auki klo 20 saakka. Juhannusaattona 25.6. kirjastot ovat kiinni.  

Tarkista lähikirjastosi aukioloajat kirjaston omilta sivuilta: kirjastot ja palvelut.

Muut kirjastot ja kirjastoautot 

Pähkinärinteen kirjasto on 24.6. saakka avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 14-20 sekä suljettuna 25.6.-1.8. Lisätietoa varausten noudosta kirjaston ollessa suljettuna Pähkinärinteen kirjaston sivuilla.

Hiekkaharjun kirjasto on suljettuna koko kesän 11.8. saakka. 

Kirjastoautot ajavat iltareiteillä 1.6.-2.7. ja ovat kesätauolla 3.7.-1.8. Lisätietoa varausten noudosta kirjastoauton kesätauon aikana kirjastoauton sivuilla.

Lukitse varauksesi kesäksi 

Jos et pääse kesällä noutamaan varauksiasi, voit lukita varauksesi tai perua ne. Helmet-kirjastot perivät 1.6. alkaen 1 euron maksu varauksista, joita ei ole noudettu tai peruttu viimeiseen noutopäivään mennessä. 

Lukitse varauksesi lomalla  

Ohjeet varausten perumiseen  

Turvallinen asiointi kirjastossa  

Kirjastoissa noudatetaan myös kesällä pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tarkista ohjeet turvalliseen asiointiin kirjastossa: Asiointi Helmet-kirjastoissa koronaepidemian aikana.

Kuva: Karolina Grabowska palvelusta Pexels