Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Palvelut

Avoinna lauantaisin klo 9-16. 

Ei kesälauantaisin.

Lue lisää

Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu lukemisesteisille. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan. Rekisteröitymistä varten suositellaan varaamaan etukäteen aika asiakaspalvelusta puhelimitse (p.043 825 0961) tai käymällä kirjastossa. Lisätietoja: celia.fi

Kysy lisää henkilökunnalta. 

Aineiston lainaus ja palautus on automatisoitu. Lainattaessa tarvitset vain kirjastokortin sekä tunnusluvun. Palauttaessa et tarvitse kirjastokorttia. Henkilökunta opastaa tarvittaessa laitteiden käytössä. 

Koirat kielletty.

Asiakkailla on käytettävissään maksuton langaton verkko (Vantaa Avoin).

Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa vanhan kirjaston tiloissa osoitteessa Hakopolku 2, 01360 Vantaa. Katso tarkemmat tiedot ja lukupiireissä käsiteltävät kirjat kirjaston tapahtumista tai kysy lisätietoja henkilökunnalta numerosta 043 825 0961. Lukupiirin kirjoja voi lainata uudesta kirjastosta osoitteesta Ojalehdonkuja 1. 

1. Hae varaamasi aineisto varaushyllyn päätelaitteesta kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

2. Lainaa aineistosi lainausautomaatilla 

3. Aineiston varaaminen ei maksa mitään! 

Voit pyytää henkilökuntaa tekemään alias- eli salanimen, jossa on vähintään neljä kirjainta (ei "ääkkösiä") ja joka ei ole jo käytössä. Aliasnimi voi sisältää myös numeroita, mutta sen pitää alkaa kirjaimella. Henkilökunta auttaa mielellään, jos on jotain kysyttävää.

Huom! Konsolipelivaraukset lainataan suoraan kirjastokortilla kirjaston infotiskiltä.

 

Laitteet

Kirjastossa voi käyttää kyrillistä ja arabiankielistä näppäimistöä. 

Kirjaston automatisoidusta lokerikosta voi lainata kirjastokortilla kannettavia tietokoneita ja kuulokkeita. Käytettävissä on Windows-koneita (k-15) sekä Chromebook-koneita (ei ikärajaa). Laina-aika on 2 tuntia kerrallaan, ja lainauksia voi olla kaksi kertaa peräkkäin. 

Ohjelmat ja oheislaitteet: 
- Windows 10 -käyttöjärjestelmä 
- Microsoft Office -ohjelmat 
Kaikkiin koneisiin on mahdollista kytkeä USB-porttiin esimerkiksi oma muistitikku tai kamera. Koneille ei voi asentaa omia ohjelmia tai ajureita.

 

Kopioiminen monitoimilaitteella. Mustavalkoiset kopiot 20 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kopioiminen monitoimilaitteella. Värilliset kopiot 2 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kirjastossa on käytössä PS5 –pelikonsoli sekä valikoima konsolipelejä erillisinä peliaikoina. Voimassa olevat peli-iltapäivien aikataulut löytyvät Helmet-sivuilta Koivukylän kirjaston tapahtumista. Pelivuoro on ½ tuntia kerrallaan, ja se on varattavissa asiakaspalvelusta. Jokainen pelaaja tarvitsee pelaamiseen oman kirjastokortin. Konsoli ei ole lainattavissa. 

Skannaus monitoimilaitteella. Skannaamiseen tarvitaan kirjastokortti sekä rekisteröityminen skannaus/kopiointi/tulostusjärjestelmään. Skannaukset menevät suoraan rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. 

Kirjastossa lainattavissa energiankulutusmittareita. Laina-aika 14 vrk.

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Mustavalkoiset tulosteet 20 kpl/asiakas/päivä. Tulostamiseen tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröinti tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Värilliset tulosteet 2/kpl/päivä. Tulostamiseen tarvitsee kirjastokortin, sekä rekisteröinnin kopionti/tulostus/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

 

Kokoelmat

Uusimmat aikakauslehdet löytyvät lehtilukuaulueen kaapistosta. Vanhemmat numerot ovat lainattavissa. Uusimman Helsingin Sanomat voi lainata kirjastokorttia vastaan asiakaspalvelusta. 

 

Tilat

Ei käytössä tällä hetkellä.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla