Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

10-16

Palvelut

Palvelut

Digitalkkari on tavattavissa Laajasalon kirjastossa tiistaista torstaihin klo 10–16. Voit varata ajan korkeintaan tunnin mittaiseen opastukseen puhelimitse 09 310 85 084, tai sähköpostitse osoitteesta laajasalon_kirjasto@hel.fi. Voit kysyä vapaita aikoja myös kirjaston henkilökunnalta! Huomioithan, että digitalkkari ei tarjoa laitteiden korjauspalvelua. Digitalkkarina toimii Business College Helsingin datanomiopiskelija. Tervetuloa opastukseen!

Palvelut

Enter ry:n digiopastukset Ajalla 11.1. – 17.5.2019 joka toinen perjantai yksi opastaja, ja joka toinen perjantai kaksi opastajaa klo 10-12. Ajanvaraus kirjastosta tai puhelimitse 09 310 85084, yksi tunti kerrallan. Digitukea, jonka kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Tervetuloa oman laitteesi kanssa.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Ei käteismaksumahdollisuutta.

Palvelut

Kirjastossa pelattavia ja lainattavia lasten lautapelejä.

Palvelut

Sähköpiano ja kuulokkeet, voi käyttää kirjastossa. Varaukset puh. 09 3108 5084

Laitteet

A4- ja A3- koot. 0,40 € / sivu (kaksipuolinen sivu 0,80 €).

Laitteet

Laitteet

Ompelukoneet

Laajasalon kirjaston ompelukone on käytettävissä ajanvarauksella. Ompelukoneen voit varata Helsingin kaupungin ajanvarausjärjestelmästä. Ajanvaraus osoitteesta: https://varaamo.hel.fi/. Ajan voi varata myös puhelimitse 09 310 85084, s-postitse laajasalon_kirjasto@hel.fi tai suoraan palvelutiskiltä. Ompelukone on malliltaan Husqvarna Viking Emerald 118. Helppokäyttöinen perusmalli, jossa ohjekirja mukana. Kirjastossa on mustaa ja valkoista lankaa, nuppineuloja, saksia ja muita perusompelutarvikkeita. Max. varausaika työpisteelle on 4 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Käyttö on maksutonta. HUOM! Jos tarvitset opastuksen laitteen käyttöön, varaa aika kirjaston tiskiltä tai soittamalla

Laitteet

Asiakastietokoneella nro. 6

Laitteet

Laitteet

Tilat

Tilat

Tilat

Löydä kirjastosi

Kauppakeskus Saari

Avoinna

-
-
omatoimi
-
henkilökunta paikalla
-
omatoimi
-
henkilökunta paikalla
-
omatoimi
-
henkilökunta paikalla
-
omatoimi
-
henkilökunta paikalla
-
-