Helmet-lukuhaaste 2020 - hyllystä helposti haltuun

Helmet-lukuhaaste 2020 sisältää 50 erilaista haastekohtaa, joista voi valita itselleen mieluisimmat tai vaikka toteuttaa ne kaikki! Lukuhaasteen tarkoitus on kannustaa lukemaan sekä tarjota uudenlaisia ja monipuolisia näkökulmia. Lukuhaaste on kirjastoammattilaisten koostama, mutta mukana on paljon myös lukuhaasteeseen osallistuneiden ehdotuksia. Helmet-lukuhaasteen lisäksi käynnissä ovat myös Pieni Helmet-lukuhaaste, Helmet-musahaaste, Helmet-pelihaaste, Helmet-elokuvahaaste sekä Pieni Helmet-elokuvahaaste.

Länsimäen kirjaston näyttelyhyllyistä yksi on omistettu Helmet-lukuhaasteelle. Siinä on esillä aina jonkun tietyn haastekohdan mukaisia kirjoja. Lukuhaastetta suorittavan on helppo napata sopiva kirja hyllystä lainattavaksi ja luettavaksi. Lukuhaastehyllystä löytyvät kaikkien tämän vuoden Helmet-haasteiden ohjeistukset. Hyllyn toiselle puolelle on kerätty Helmet-elokuvahaasteeseen sopivia elokuvia. 

Kaikkien tämän vuoden Helmet-haasteiden ohjeistukset sekä lukuhaasteeseen liittyviä kirjavinkkejä löydät myös täältä tai helmet.fi > Tapahtumat ja vinkit > Uutispalat > Helmet-lukuhaaste 2020.