Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

"Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta” Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteisnäyttely

“Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta” on taiteilija Meeri Koutaniemen sekä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehyn yhteinen puheenvuoro hoitotyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten arvostuksen puolesta. Näyttely esittelee alan työntekijöiden omakohtaisia kokemuksia ammattinsa merkityksellisyydestä itselle ja yhteiskunnalle.

Teokset koostuvat valokuvista ja niissä esiintyvien omista tarinoista. Mukana on 16 sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaista, jotka kertovat oman tarinansa. Niissä kiteytyy työn vaativuus, inhimillisyys ja merkitys koko suomalaiselle yhteiskunnalle.


Meeri Koutaniemi on useasti palkittu valokuvaaja ja dokumentaristi. Hänet tunnetaan etenkin ihmisoikeuksia ja voimaantumista käsittelevistä kuvareportaaseista ja henkilökuvista. Hän on opiskellut kuvajournalismia Tampereen yliopistossa ja pitänyt valokuvanäyttelyitä ympäri maailmaa.


Tehy ry on Suomen suurin sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan tutkinnon suorittaneiden edunvalvonta- ja ammattijärjestö. Tehyssä on yli 160 000 jäsentä. Tehyn puheenjohtaja on Millariikka Rytkönen.

Lippulaivan kirjasto

19.9.2023 klo 8.00 - 20.00

Viimeksi päivitetty 30.8.2023