Päiväkotiyhteistyö

Haluamme rikastaa lapsen mielikuvitusta ja tukea lapsen kielellistä kehittymistä.

Lisätiedot ja yhteydenotot/Lumon kirjasto:
Anneli Outinen anneli.outinen@vantaa.fi

Etäsatutuokiot

Eri kirjastot pitävät toiminnallisia etäsatutuokioita 3-5-vuotiaille. Täältä näet etätuokioita pitävät kirjastot ja varata ryhmällesi etäsatuajan. Kirjastossa pidettäviä satutuokioita voi kysellä Lumon kirjastosta.

Aihepaketit

Sankarit, ötökät, avaruus, tunnetaidot ja ystävyys vai jotain ihan muuta? Kokoamme aihepaketteja toivotun teeman ympärille. Tilaathan aihepaketin vähintään kaksi viikkoa ennen aineiston noutoa. Tilaa paketti tästä.

Tunne- ja kaveritaitolaatikko

Kirjastosta on lainattavissa tunne- ja kaveritaitolaatikko satuhetkien järjestämiseen. Laatikko sisältää kymmenen teemaan sopivaa kirjaa sekä ohjekansion, josta löytyy jokaiselle kirjalle erikseen luotu satuhetken mallirunko sekä runsaasti vinkkejä ja valmiita tehtäväideoita kirjojen käsittelyyn lasten kanssa. Löydät kirjalliset materiaalit myös tästä.

Kirjasto Lukudiplomi_pieni.png

Satudiplomi

Satudiplomin hankinta antaa lisäintoa satujen lukemiseen ja kuuntelemiseen. Satudiplomisivulta löydät lukuvinkkejä ja lisäohjeita satudiplomin suorittamiseen. www.lukudiplomi.fi

Luetut kirjat voi merkitä väritettävään Lukulokkiin. Kun yhdessä askarreltu Lukulokki on valmis, lapset saavat kirjastosta ryhmädiplomin sekä kruunun Lukulokilleen.

Kirjastokortti värikkäillä kuvilla

Kirjastokortti

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Kuva: Pixabay, pixabay.com