Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lumon ilmastolukupiiri

Hei sinä alakouluikäisen lapsen vanhempi! Herättääkö ilmastonmuutos ja siitä käytävä keskustelu tunteita ja kysymyksiä perheessäsi? Haluaisitko jutella aiheesta muiden kanssa?

Tule mukaan vanhemmille suunnattuun ilmastolukupiiriin! Samalla saat lukuvinkkejä kirjoista, joiden avulla käsitellä ilmastoaihetta lasten kanssa.

Lumon ilmastolukupiiri kokoontuu kevään aikana neljä kertaa. Tapaamme verkossa ainakin aluksi. Voit osallistua yhteen tai useampaan lukupiirin tapaamiseen.

Kevään tapaamisten tiedot löydät alta.

Lukupiirin aikataulu ja kirjat

25.2. Laura Ertimo & Mari Ahokoivu: Ihme ilmat!

25.3. Mikko Kortelainen: Kissa Kasuli ja eläinten turvametsä

29.4. Mikko Pelttari & Jenna Kunnas: Näkymätön myrsky

27.5. Magdalena Hai: Kurnivamahainen kissa

Lukupiiriin kaikki teokset ovat lastenkirjallisuutta.   

Näin osallistut lukupiiriin:

Lukupiiri kokoontuu verkossa ja voit osallistua siihen kotoa käsin. Käytämme Zoom-palvelua. Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostiisi linkin ja salasanan, joiden avulla voit osallistua lukupiirin tapaamiseen. Linkki ja salasana lähetetään lukupiiriä edeltävänä päivänä. Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan tapaamiseen. Jos haluat osallistua kaikkiin tapaamisiin, muista ilmoittautua jokaiseen erikseen.

Mikä ilmastolukupiiri?

Ilmastolukupiiri.fi toteuttaa keväällä 2020 sarjan innostavia ilmastolukupiirejä ympäri Suomea kirjastoissa ja verkossa.

Ilmastolukupiirin toteuttaa Greenpeace ja Helmet-kirjastot yhteistyössä kirjastojen valtakunnallisen Yleisten kirjastojen ympäristötietoisuus 2020-luvulle -hankkeen, Lukukeskuksen, Marttaliiton, Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin ja Suomen kirjastoseuran kanssa.

Lue lisää: ilmastolukupiiri.fi

Kuva: Unsplash

Lumon kirjasto

25.3.2021 klo 18.00 - 19.30

8

0

Viimeksi päivitetty 4.3.2021