Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kaarella päiväkirjat

Kaarella päiväkirjojen julkistamistilaisuus

Kaarella päiväkirjojen julkistamistilaisuus 9.4.2019

Kaarella päiväkirja on lainattava päiväkirja, joka kiertää Kaarelan alueen asukkaiden käsissä vuosien 2019-2021 aikana. Kirjan voi lainata kirjastokortilla tai siihen voi käydä kirjoittelemassa Kannelmäen tai Malminkartanon kirjastossa. Päiväkirjan julkistamistilaisuudessa juhlistetaan kirjojen matkan alkua ja tavataan Kaarella Klovnit.

Tervetuloa päiväkirjan julkkareihin Malminkartanon kirjastolle, 9.4.2019 klo 10. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Kaarella päiväkirjaan voi kirjoittaa tai piirtää ajatuksia, tapahtuneita asioita, terveisiä - mitä vain! Muiden tekstien lukeminen on tässä päiväkirjassa jopa suositeltavaa. Kirjan voi lainata myös yhteisölle - vaikkapa koululuokalle. Kaarella -hankkeen ensimmäisen vuoden teema on ihmettely, ja myös Päiväkirja kysyy kirjoittajiltaan minkälaisia asioita he ihmettelevät.

Kaarella päiväkirja on osa Kansallisteatterin kolmivuotista KAARELLA-hanketta. Lisätietoja hankkeesta löydät Facebookista -> Kansallisteatterin yleisötyö -> KAARELLA-aluehanke, tai www.kansallisteatteri.fi/kaarella.

Malminkartanon kirjasto

9.4.2019 klo 10:00 - 10:45

Viimeksi päivitetty 4.4.2019