Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Palvelut

Ei kesälauantaisin.

Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Verkkoasiakkaana voit omalla laitteellasi kuunnella mitä tahansa kirjaston 40 000 äänikirjasta, CD-kerhoasiakkaana saat kuukausittain kotiisi kirjoja kuunneltavaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan.

Lisätietoja: Celia.fi

Ei lisätietoa

Vantaan kirjastoissa tulostus, kopiointi ja skannaus on maksutonta.  Tulosteita voi ottaa päivässä enitään 20 mustavalkoista sivua. Lähetä tulostettavat tiedostot osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudutaan tulostimelle. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

Huom. Vantaan kirjastoissa on mahdollista saada toistaiseksi vain mustavalkoisia tulosteita.

Asiakkaiden omien kirjojen kierrätyspiste. Tuo enintään 5 kirjaa kerrallaan. Pois voit viedä niin monta kuin haluat. 

 

Ei lisätietoa

Asiakkailla on käytettävissään maksuton langaton verkko.

Sanomalehdet ja uusimmat aikakauslehdet löytyvät lehtilukusalista.

Kirjastossa kokoontuu erilaisia lukupiirejä, joiden aihepiirit vaihtelevat kausittain. Katso tarkemmat tiedot ja lukupiireissä käsiteltävät kirjat Helmet.fi:n Tapahtumat-osiosta. 

Lainattavissa olevia pihapelejä löytyy mm. MÖLKKY, sulkapallopelisetti petankki ja frisbeegolfsetti. Laina-aika 14vrk. Ei voi varata eikä uusia.

Martinlaakson kirjastossa on käytössä sähköinen varaushylly. Varaushylly toimii näyttämällä kirjastokortti lukijalle ja syöttämällä kirjastokortin PIN-koodi. Saat listan varauksistasi ja niiden sijainnista näkyviin näytölle. Listan voi tulostaa myös kuittina. Varaukset tulee lainata vielä erikseen lainausautomaatilla.

 

Laitteet

Kirjastossa voi lukea lehdenlukutabletilla kotimaisia sanomalehtiä sekä ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä digitaalisina versioina. 

Katso tarkemmat tiedot kirjaston digilehtipalvelusta: https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet

 

Kotiin lainattava energiankulutusmittari. Laina-aika 14 vrk.

Yli 15-vuotias voi lainata kirjastossa käytettävän kannettavan tietokoneen kirjastokortilla. Laina-aika on enimmillään 2 tuntia. Kannettavia ei voi varata etukäteen. Martinlaakson kirjastossa on kannettavien tietokoneiden lainausautomaatti, jossa on 8kpl Chromebook tietokoneita. Henkilökunta opastaa tarvittaessa lainausautomaatin käytössä.

 

Kopioita on mahdollista saada sekä A4- että A3-kokoisena. Maksuton 20 mustavalkoista tai 2 värillistä sivua /asiakas. Kopioiden ottamista varten tarvitset tunnukset, jotka tilataan omaan sähköpostiin. Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudutaan kopiokoneelle. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

Kopioita on mahdollista saada sekä A4- että A3-kokoisena. Maksuton 2 värillistä tai 20 mustavalkoista sivua/asiakas. Kopioiden ottamista varten tarvitset tunnukset, jotka tilataan omaan sähköpostiin. Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudutaan kopiokoneelle. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

Lukittava latauskaappi kännyköille. 

Ei lisätietoa

Kirjastossa on tällä hetkellä käytössä yksi A4-kokoinen skanneri, joka löytyy toisen asiakaskoneen vierestä. Voit tallentaa skannatun tiedoston omalle muistitikullesi tai lähettää sen sähköpostiin. Skannaus on maksutonta. 

Kirjastossa on käytössä kaksi asiakaskonetta, joiden käyttöön tarvitsee kirjastokortin. Toista asiakaskonetta voi käyttää 30min, toista 60min. Kirjastosta löytyy lisäksi yksi Helmet-aineistonhakukone. Asiakaskoneet suljetaan 15min ennen kirjaston sulkemista. Asiakaskoneissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja Microsoft Office -ohjelmat.

Kaikkiin koneisiin on mahdollista kytkeä USB-porttiin esimerkiksi oma muistitikku tai kamera. Koneille ei voi asentaa omia ohjelmia tai ajureita.

Vantaan kirjastoissa tulostus, kopiointi ja skannaus on maksutonta.  Tulosteita voi ottaa päivässä enitään 20 mustavalkoista sivua. Lähetä tulostettavat tiedostot osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudutaan tulostimelle. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

Huom. Vantaan kirjastoissa on toistaiseksi mahdollista saada vain mustavalkoisia tulosteita.

 

Tilat

Martinlaakson kirjaston Hiljainen huone on kaikille avoin tila, jota voit käyttää muun muassa opiskeluun. Tilaa ei voi varata pelkästään omaan käyttöön. Hiljaisesta huoneesta löytyy useampi työskentelypöytä ja tuoli sekä sohva. Hiljaisessa huoneessa toimii Vantaan avoin langaton nettiyhteys.

Hiljainen huone on välillä käytössä kirjastossa järjestettävissä tapahtumissa. Tarkista poikkeukset Hiljaisen huoneen käyttöaikoihin huoneen vieressä olevasta kalenterista tai tästä linkistä.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
-
henkilökunta paikalla