Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Runonuotio: yhdessäolo (tapahtuma PERUTTU)

Viime vuoden marraskuun suosittu Runonuotio: runonlaulantaa ennen ja nyt saa jatkoa!

Maunula-talo ja Maunulan kirjasto kutsuvat taas kaikki lavarunoudesta ja runonlaulannasta kiinnostuneet modernin Runonuotion ääreen! Tule lukemaan - tai mikä ettei laulamaankin - tämän hetken lempirunosi lempeän vastavuoroisessa nuotiopiirissä. Tapahtuman esitysten ja keskustelun fasilitoijana toimii runoilija ja lavarunoaktiivi Ainokaisa Huusko. Tällä kertaa mukana on myös säveltäjä-sanoittaja Ramithawi, joka säestää improvisoiden illan runoesityksiä kitarallaan.

Runonuotio on oppimisyhteisön periaattein toimiva jakamispiiri, jossa jokaisen läsnäolijan panos on tärkeä elementti kannattelevan ja arvostavan ilmapiirin luomiseksi. Ideana on runouden avulla luoda dialogia; ajatuksenvaihtoa tämän hetken tunnoista mahdollisimman turvallisessa tilassa.

Runoesitys- eli avomikkipaikkoja on yhteensä 8, joita jokaista seuraa lyhyt reflektiivinen keskustelu kuullusta runosta. Itse runoesityksen tulisi olla max. 5 min pituinen. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua sitovasti 2.8.2021 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: ainokaisa.huusko@gmail.com
Jos haluat osallistua runon - joko omasi tai toisen kirjoittaman - esittäjänä liitä meiliisi myös:

1. Esitysrunosi tekstitiedostona

2. Lupa esityksesi live -tallentamiseen tapahtuman aikana

MILLOIN: Perjantai 27.8.2021 klo 17-19:30
MISSÄ: Maunula-talon edustalla

Runonuotio: yhdessäolo -tapahtuma kuuluu uuteen, asukkaiden Maunula-talon ohjelmistoon äänestämään Yhdessäolon perjantait -tapahtumasarjaan. Yhdessäolon perjantai kannustaa kohtaamiseen ja kokoaa yhteen lähialueen asukkaita, taiteilijoita ja eri alojen osaajia.

Tapahtumien järjestämisessä huomioimme ajankohtaiset THL:n ohjeet koronavirustilanteessa. Edellytämme kasvomaskin käyttöä tapahtumassa. 


 

Maunulan kirjasto

27.8.2021 klo 17.00 - 19.30

Yhteistyössä: Maunula-talo ja Maunulan kirjasto

Viimeksi päivitetty 20.8.2021