Itsepalvelu- ja mobiilitulostus

Munkkiniemen kirjastossa on käytössä itsepalvelutulostus.

Voit noutaa tulosteesi omatoimisesti ja ennen kaikkea tietoturvallisesti!

Saat viisi maksutonta tulostetta kolmen kuukauden jaksoissa. Voit lisätä tilillesi tulostusrahaa (0,40€ / sivu) kirjaston asiakaspalvelussa.

Ohje tulostamiseen:

- Kirjaudu sisään asiakastietokoneelle (kirjastokortin numero + PIN-koodi tai puhelinnumero + tekstiviestillä tilattu PIN-koodi tai mobiilitulostustunnus + salasana).

- Lähetä haluamasi tiedostot tulostimelle eli tulosta / print. Odota ponnahdusikkunaa, josta valitaan tulosteen väri ja mahdollinen kaksipuolinen tulostus.

- Siirry tulostimelle ja kirjaudu sen vieressä olevalle tulostuspäätteelle samoilla tunnuksilla kuin asiakastietokoneelle.

- Tulosta haluamasi tiedostot

Mobiilitulostus

PDF- ja kuvaliitetiedostoja (jpeg, bmp, tiff) on mahdollista tulostaa myös omalta laitteelta, eli vaikkapa läppäriltä tai älypuhelimesta. Tulostamista varten tarvitset kirjautumistunnuksen, joka hankitaan osoitteesta https://print.lib.hel.fi/user kohdasta "Uusi käyttäjä / New User". Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset vahvistamaan mobiilitulostustilisi.

Vastaisuudessa voit lähettää tulostettavat tiedostot osoitteeseen print.helkir@gmail.com.

Tulosteet noudetaan kirjautumalla samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla 
itsepalvelutulostuspäätteelle ja klikkaamalla painiketta "Tulosta". Tulosteet säilyvät järjestelmässä vuorokauden ajan. Tulosteet on mahdollista tulostaa kaikissa Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteissä, joissa on käytössä PaperCut-mobiilitulostus.

Lisäohjeita löydät täältä.