Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Palvelut

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Asiakastietokoneilla voi tulostaa itsepalveluna A4-kokoisia mustavalko- tai väritulosteita. Hinta 0,40 € / yksipuoleinen arkki, 0,80 € / kaksipuoleinen arkki. Viisi maksutonta tulostetta kolmen kuukauden välein. Papercut-itsepalvelu- ja mobiilitulostus myös asiakkaan omalta laitteelta (vain PDF-muodossa).

 

Ei lisätietoa

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste. HUOM! Tuo max 5 kirjaa/asiakas.

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Mahdollisuus lainata ja palauttaa aineistoa itse automaatilla. 

 

Asiakkailla on käytettävissään Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti.

Lue lisää
Ei lisätietoa

Aineiston palauttaminen palautusluukun kautta on omalla vastuullasi. Palautusluukun kautta palautetuista lainoista et saa kuittia, koska lainat eivät tätä kautta kirjaudu palautuneiksi kirjastojärjestelmään. Lainat kirjataan palautuneiksi vasta seuraavana kirjaston aukiolopäivänä. Aineistosta kertyy myöhästymismaksuja palautusten kirjaamiseen saakka.

Mölkky ja petankki
 

Laitteet

Kirjastossa voi lukea lehdenlukutabletilla kotimaisia sanomalehtiä sekä ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä digitaalisina versioina. 

Katso tarkemmat tiedot kirjaston digilehtipalvelusta: https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet

 

A4 ja A3 mustavalko- tai värikopioita. Hinta 0,40 € / sivu (kaksipuolinen 0,80 €). Mahdollisuus tulostaa muistitikulta, skannata tiedostoja muistitikulle sekä sähköpostiin. 

Ei lisätietoa

Asiakaskoneella 3 voi skannata asiakirjoja sekä valokuvia. Kopiokoneella voi skannata suoraan muistitikulle sekä sähköpostiin. 

Asiakastietokoneet ovat varattavissa 0,5 - 2 tunniksi. Kone no.1 sijaitsee erillisessä tilassa, jossa enemmän työrauhaa.

 

 

Lue lisää

Asiakastietokoneilla voi tulostaa itsepalveluna A4-kokoisia mustavalko- tai väritulosteita. Hinta 0,40 € / yksipuoleinen arkki, 0,80 € / kaksipuoleinen arkki.

 

Kokoelmat

Monikielinen valikoima kirjallisuutta arkkitehtuurista, erityisesti Alvar ja Aino Aallosta. Osa aineistosta on luettavissa vain kirjastossa, osa myös lainattavissa.

 

Tilat

Kirjastossamme on näyttelyvitriini, jossa voi järjestää maksuttomasti näyttelyitä.
Vitriinin mitat: leveys 73 cm, korkeus 124 cm, syvyys 33 cm. Varaukset ja tiedustelut: mikael.jurmu(at)hel.fi, puh. 0401853762.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla