Päihtynyt pulu pyllähteli Mediakirjaston edustalla

Mediakirjaston edustalle aamupäivällä 24.7. uupunut pulu ei ole uutisankka! Nokkavan veikkosen päivä oli pyrstöllään aamusta asti. Hoiperteleva pulupoju yökkäili lounastaan - ilmeisen käyneitä tai myrkyllisiä marjoja - laatoitukselle ja herätti huolestunutta huomiota ohikulkijoissa. Pelastuslaitoksen eläinhätänumero neuvoi pulun mahdollisten vammojen tarkistamisessa, mutta onneksi lintu osoittautui hyväkuntoiseksi huolimatta hetkellisestä päihtymystilasta. Sille varmistettiin rauhallinen sijainti ja vesikuppi pään selvittelyyn. Viskisieppo torkahteli ja pyllähteli kaiken kaikkiaan puolisentoista tuntia, kunnes nousi sekoilun päätteeksi siivilleen.

sotkut_original.jpg

Julkaisimme Facebook-sivullamme kuvan ja pienen selostuksen tästä loppujen lopuksi onnellisesti päättyneestä sattumuksesta. Eräs kommentoija arveli pulun kaipailevan aamusella pizzaa, toinen tähdensi että pian voi olla pululla siipi maassa. Juttu levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa, ja seuraavana päivänä meille Mediakirjastoon soittelikin jo useampikin lehdistön edustaja.

Mikäli pulu palaa vielä nurkille hyörimään ja etsiskelemään loiventavia marjakätköjä, ohjaamme sen kaupungin ehkäisevän päihdetyön piiriin.