Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste.

Palvelut

Palvelut

Kaikki maksut hoidetaan korttimaksuna. Emme ota vastaan käteistä.

Palvelut

Voit lainata kirjastokortilla kirjastossa pelattavaksi seuraavat lautapelit: Monza, Pikku Prinssi, Shakki ja Tsuro.

Palvelut

Opastusta ja neuvontaa kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa sekä äänen jälkikäsittelyssä. Mediaopastuksiin voi varata ajan puhelimitse tai käymällä Myllypuron mediakirjastossa.

Palvelut

Studio-opastajan opastuksella opit käyttämään studion laitteita ja ohjelmistoja. Studio-opastaja antaa vinkkejä äänitykseen, miksaukseen ja editointiin. Opastus ajanvarauksella ma klo 14-20 ja pe klo 10-16.

Palvelut

Palvelut

Lainattavissa Mölkky. Laina-aika 14 vuorokautta.

Palvelut

Dia- ja dataprojektorin yhteydessä käytettävä valkokangas.

Laitteet

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Myllypurossa on käytössä kaksi 3D-tulostinta: Ultimaker 3 ja 3 Extended. Ultimaker 3 tulostimelle voit varata maksimissaan 4:n tunnin ajan ja Ultimaker 3 Extendille maksimissaan 10 tunnin ajan (aukioloaikojen puitteissa). Varaukset tehdäänVaraamosta http://varaamo.hel.fi. Tulosteen hinta: 70 senttiä/kpl.

Laitteet

Askelmittareita voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Laitteet

Perinteisen piirtoheittimen korvaava laite, jolla voidaan heijastaa dataprojektorin avulla valkokankaalle tekstiä ja kuvia tai melkeinpä minkä tahansa sopivan kokoisen esineen kuva. Mediakirjastossa dokumenttikameran saa käyttöön Asukastalo Myllärin tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Kirjaston henkilökunta opastaa käytössä.

Laitteet

Mediakirjaston lukulaitteet ovat Sony-merkkisiä ja niitä on kirjastossa kaksi kappaletta. Lukulaitteisiin on ladattu valmiiksi useita teoksia, lähinnä vanhoja tekijänoikeusvapaita klassikoita. Laite on palautettava samaan kirjastoon, josta se on lainattu. Laitetta ei voi varata, eikä lainaa voi uusia.

Laitteet

Lainattavissa kirjastokäyttöön kyrillinen ja farsinkielinen näppäimistö.

Laitteet

Kirjastossa on kuusi kannettavaa tietokonetta, joita voi lainata kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi.

Laitteet

0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €).

Laitteet

Kotiin lainattavia syke- ja askelmittareita sekä kompasseja. Laina-aika 2 viikko. Ei voi varata, eikä uusia. Palautetaan mediakirjastoon.

Laitteet

SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

Laitteet

PlayStation 4-pelikonsoli käytetävissä konsolipelihuoneessa, jonka voi varata käyttöön Varaamosta https://varaamo.hel.fi/

Laitteet

Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen. Dia- ja valokuvaskannerille voit varata ajan Varaamosta https://varaamo.hel.fi. Myös kopiokoneellamme voi skannata muistitikulle tai sähköpostiin.

Laitteet

Kirjastosta löytyy kolme Applen iPad-taulutietokonetta. Laitteissa luettavana mm. Helsingin Sanomat. Niitä lainataan asiakkaalle kirjastokortilla noin tunniksi kerrallaan. Kirjastosta löytyy myös neljä Samsung-tablettietokonetta lehtien lukemiseen. Niitä löydät kirjaston pöydiltä.

Laitteet

Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl. Maksu maksukortilla. Myllypurossa on erikoistulostin valokuville (näytön kanssa kalibroitu yhdeksän värikasetin tulostin, jossa käytössä erittäin korkealaatuinen valokuvapaperi). Valokuvatuloste A4 2,60 €/sivu ja A3+ 5,30 €/sivu.

Laitteet

Kirjastossa voi editoida videoita studion työasemalla. Kannettavia mediatietokoneita lainataan valvotusti videoeditointiin erilaisia tapahtumia tai koulutuksia varten, jos ne tapahtuvat Asukastalo Myllärin tai mediakirjaston tiloissa.

Laitteet

Voit lainata videokameran kirjastokortilla. Laina-aika 14vrk, ei varauksia tai uusimisia. Tarkista saatavuus HelMetistä.

Tilat

Studion voit varata käyttöösi Varaamosta http://varaamo.hel.fi. Studiossa on seuraavat ohjelmat äänityöskentelyyn: Nuendo 5 (äänitys, miksaus) Sibelius 7 (nuotinnus) Reason 6 (äänitys, tuottaminen) Ableton Live 8 (äänitys, sampleri, DJ, tuottaminen) Adobe Audition 6.0 (editointi) Laitteita: Genelec RME Line6 Soundcraft Black Magic Audio Nord Stage Röde Shure

Löydä kirjastosi

Myllypuron mediakirjasto

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-