Nöykkiön kirjaston hiljainen Soittohuone

Nöykkiön kirjaston hiljainen Soittohuone mahdollistaa jopa viiden soittajan yhteissession kuulokekuunteluun perustuvan Roland-mikserin avulla. Käytössäsi ovat Tokai-sähkökitara ja -basso, Roland-sähkörummut sekä Yamaha-sähköpiano ja -keyboard. Voit toki käyttää myös omaa kitaraasi.

Soittohuoneen ikäraja on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaat käyttävät huonetta aikuisen seurassa. Käyttäjäksi rekisteröityminen vaatii kirjastokortin ja henkilöllisyystodistuksen. Alaikäiseltä vaaditaan vanhemman suostumus ja takaus.

Rekisteröitymiseen vaaditaan kirjastokortin ja henkilöllisuustodistuksen lisäksi käyttösääntöjen lukemisen ja käyttösopimuslomakkeen täytön. Sopimuksen saa joko kirjastosta tai lataamalla sen etukäteen. Käyttösäännöt ja sopimuslomakkeen .pdf tiedoston saa latadattua tästä: soittohuone sopimus

Soittohuoneen varaaminen tapahtuu internetin kautta osoitteesta www.varaamo.espoo.fi tai puhelimitse (09) 8165 7734 henkilökunnan paikalla ollessa.

Soittohuoneessa on mahdollista harjoitella soittamaan Rockway-kurssien avulla. Kysy lisää puhelimitse tai kirjaston palvelutiskiltä.

Tervetuloa testaamaan!

Tutustu kaikkiin kirjastojen musiikkipalveluihin osoitteessa www.helmet.fi/musiikki