Sosiaalisten medioiden logoja kännykän näytöllä.

Espoonlahden kirjastot somessa

Espoonlahden kirjastot pyrkivät elämään tässä päivässä. Siksi löydät ne myös sosiaalisesta mediasta.

Monet kirjastot ovat jo pitkään olleet mukana sosiaalisessa mediassa, niin myös Espoonlahden neljä kirjastoa. Sosiaalisessa mediassa pyrimme aktiivisesti seuraamaan alueen tapahtumia, kertomaan seuraajillemme kirjaston tapahtumista ja palveluista sekä jakamaan ajankohtaisia uutisia kirjaston asiakkaita kiinnostavista aiheista.

Sosiaalinen media on parhaimmillaan toimivaa kommunikaatiota kirjaston ja asiakkaiden välillä, ja se täydentää kotisivujen ja tiedotteiden yksisuuntaista viestintää. Kirjastojen sosiaalisen median käyttö tarjoaa asiakkaille nopean ja avoimen väylän kertoa kirjastoille toiveitaan, antaa palautetta, kysyä askarruttavia asioita ja osallistua kirjaston kehittämiseen. Sosiaalisessa mediassa käydyt keskustelut hyödyttävät lisäksi myös niitä asiakkaita, jotka eivät itse halua tai ehdi aktiivisesti osallistua mielipiteidenvaihtoon ja kysymysten esittämiseen.

Lähes kaikki HelMet-kirjastot ovat Facebookissa. Muita kirjastojen suosimia sosiaalisia medioita ovat kirjastoblogit, kuvapalvelu Instagram ja esimerkiksi HelMet.fi-sivuston tarjoamat mahdollisuudet arvostella kirjoja.

Täältä löydät Espoonlahden kirjastot

Kivenlahden kirjasto Facebookissa

Nöykkiön kirjasto Facebookissa

Saunalahden kirjasto Facebookissa

Soukan kirjasto Facebookissa

Espoonlahden kirjastot Instagramissa

Espoonlahden kirjastot Twitterissä

Muita Helmet-kirjastojen somekanavia

Helmet-kirjasto Facebookissa

Helmet-kirjasto Twitterissä

Helmet-kirjastojen blogeja

Espoon kaupunginkirjasto Pinterestissä

Helmet-kirjasto Flickrissä

Helmet-kirjasto Youtubessa