kirjahylly

Harjoitteluni Nöykkiön kirjastossa

Olen ollut nyt noin 2 kuukautta harjoittelussa Nöykkiön kirjastossa. Aika on mennyt nopeasti ja kohta harjoitteluni päättyy. Olen alussa tietenkin saanut opastusta kirjastotöistä. Loppujen lopuksi olen viihtynyt täällä omatoimikirjastossa kun saan rauhassa ja oma-aloitteisesti tehdä töitä, ja kirjastossa on rauhallista noin yleensä. Olen myös opastanut jonkin verran asiakkaita. Aamulla on yleensä kirjakuorman purku sekä kirjojen palautukset palautusautomaatilla sekä muut rutiinityöt.

Yleensä jos en jotain ole osannut neuvoa, niin olen mennyt kysymään apua henkilökunnalta. On hyvä kun olen saanut kokemusta nyt enemmän kirjastotyöskentelystä.

Mielestäni kaikkein kivointa kirjastossa on kirjojen kanssa työskentely ja sitä kautta asiakkaiden palvelu. Lasten-osastolla on kiva järjestellä kuvakirjoja ja siellä yleensä riittää hommia.

Olen kiinnostunut kirjallisuudesta vapaa-ajallani ja olen myös ahkera kirjastoissa kävijä.  Osaan kertoa kirja vinkkejä itseäni kiinnostavasta aiheesta esim. kirjoja joita olen lukenut.

Jasmine Wikström