Varattava monitoimitila


Kokouksien järjestämiseen

Nöykkiön kirjaston monitoimitilaa varataan kokouskäyttöön. Varaus tehdään sopimalla aika Nöykkiön kirjaston henkilökunnan kanssa puhelimitse, sähköpostitse (kirjasto.noykkio@espoo.fi) tai paikan päällä.

Kokousta varten tilan saa järjestää, miten haluaa, mutta kokouksen päätyttyä tilan tulee olla siisti. Nöykkiön kirjastolta saa lainaksi videotykkiä kokouksen ajaksi. Kahvitukset ja muut tarjoilut kokouksen järjestäjä hoitaa itse.

Poistuttehan tilasta viimeistään 5 minuuttia ennen kirjaston sulkemista!

Näyttelyihin

Nöykkiön kirjaston monitoimitilaa varataan näyttelykäyttöön. Varaus tehdään sopimalla Nöykkiön kirjaston henkilökunnan kanssa sopiva aikaväli, jolloin näyttely on esillä. Tilaan on mahdollista tulla tutustumaan etukäteen kirjaston aukioloaikoina, kun monitoimitila ei ole muussa käytössä.

Teokset tulee ripustaa tilan seinille siten, että ne eivät häiritse tilan muuta käyttöä. Näyttelyn asettajan tulee itse järjestää teostensa ripustaminen ja näyttelyn purku sen päätyttyä.

Näyttelyn järjestäjä on itse vastuussa teoksistaan, joita jättää esille Nöykkiön kirjaston monitoimisaliin. Tilaa käytetään näyttelyn aikana kirjaston omiin tarpeisiin ja kirjastolla on silloin oikeus muuttaa tilan järjestelyjä väliaikaisesti. Otathan huomioon, että tilaa käyttävät myös kirjaston ulkopuoliset tahot.

Kirjaston henkilökunta ei voi toimia näyttelyn valvojina, joten näyttelyn siisteyden ylläpitämiseksi pyydämme sinua käymään henkilökohtaisesti tarkistamassa näyttelyn tila säännöllisin väliajoin. Vahinko- ja ongelmatilanteissa kirjaston henkilökunta ottaa yhteyttä näyttelyn järjestäjään.

Muuhun käyttöön

Jos tarvitset Nöykkiön kirjaston monitoimitilaa johonkin muuhun käyttöön, tai käyttöön kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella, neuvottele asiasta kirjaston henkilökunnan kanssa.


Monitoimitilan varaukset Varaamo-tilanvarauspalvelussa.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta kirjasto.noykkio@espoo.fi