Hanki kirjastokortti Otaniemen kirjastosta

Kaipaatko ihan uutta Helmet-kirjastokorttia tai tarvitseeko vanha kirjastokorttisi päivitystä? Kirjastokortin hankkiminen ja kunnostus onnistuu myös Otaniemessä, aina kun henkilökuntaa on paikalla. 

Otaniemen kirjastosta henkilökuntaa löytyy vaihtelevina aikoina, usein maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kun näet ovessa lapun, joka kertoo henkilökunnan olevan talossa, koputa ikkunaan tai soita kirjaston puhelimeen. Tulemme avaamaan. Oman kirjastokortin kanssa voit jatkossa käyttää kirjastoa milloin vain omatoimiaikoina!

Mitä tarvitset kirjastokorttia varten?

Ainakin voimassaolevan, kuvallisen henkilötodistuksen & osoitteen Suomessa. Lisätietoja kirjastokortin hankinnasta.

Kuulostaako otaniemeläisen kirjastolaisen löytäminen haastavalta?

Helpointa on käydä kirjastokortin hankintareissulla jossain sellaisessa kirjastossa, jossa on aukioloaikoina aina henkilökuntaa, eli vaikkapa Tapiolassa, Sellossa, Omenassa tai Oodissa.

Kun vielä muistaisin pitää kirjastokorttia mukana...

Varma konsti pitää kirjastokortti aina mukana on ladata Taskukirjasto-sovellus omaan älypuhelimeen.  Kirjaudu Taskukirjastoon oman kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla. Voit tämän jälkeen avata Taskukirjaston kirjastokortilla omatoimikirjaston oven, käyttää lainausautomaattia, tehdä varauksia ja tarkistaa noudettavien varausten paikat varaushyllyssä.
Lisätietoja Taskukirjasto-sovelluksesta.

Palaute

Oliko "Henkilökunta paikalla" -lappu ovessa illalla klo 21? Koputtelit, mutta ketään ei tullut? Pahoittelemme, lappu on harmillisen helppo unohtaa. Auta meitä kehittymään, kommentoi, kerro ja murise: Espoon kaupungin palautepalvelu.