Nuoret naiset opiskelevat

Tilaa viihtymiseen ja tekemiseen

Oulunkylän kirjastossa on tilaa kaikenlaiseen olemiseen ja tekemiseen.

Kirjaston kodikkaalla lehtialueella voit lukea sanoma- ja aikakauslehtiä – myös digitaalisessa muodossa. E-lehtitabletilta pääset lukemaan Hesarin lisäksi tuhansia sanomalehtiä eri maista sekä satoja vieraskielisiä aikakauslehtiä.

Hiljaista luku- ja työskentelytilaa löytyy monitoimitilasta silloin, kun siellä ei järjestetä luentoja tai erilaisia tilaisuuksia lapsille ja aikuisille. Monitoimitilassa järjestetään myös näyttelyitä, jotka ovat ilmaisia ja avoinna kaikille. Lisätietoa näyttelyn järjestämisestä löydät Oulunkylän kirjaston palveluvalikosta klikkaamalla kohtaa Näyttelytila.

Voit käyttää kirjastossa tietokoneita tai lainata läppärin ja työskennellä vaikka vanhan ajan kirjastonurkkauksen mukavissa nojatuoleissa. Käytössäsi on väritulostin, skanneri ja kopiokone. Ilmainen langaton verkkoyhteys mahdollistaa työskentelyn myös omalla koneella.

Lapsille on tilaa leikkiä tai lukea lasten nurkkauksen vihreän tarinapuun alla, ja nuoret kokoontuvat oransseille sohville tai baaripöydän ympärille.