Kirjastojen tapahtumia etänä

Vaikka kirjastot ovat kiinni, kirjastojen tapahtumat eivät ole loppuneet. Ne ovat vain siirtyneet verkkoon. Etäyhteyden välityksellä on mahdollista keskustella kirjallisuudesta, osallistua kielikahvilaan, opetella äänikirjan kuuntelua tai vaikka lukea soturikissalle.

Kaikkien Helmet-kirjastojen etätapahtumat löydät kirjaston tapahtumakalenterista.

Kirjaston järjestämät etätapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Instagramissa lähetettäviin livetapahtumiin osallistuminen vaatii oman Instagram-tilin, mutta esimerkiksi Zoomissa järjestettäviin tapahtumiin osallistumiseen riittää, että sinulla on käytössäsi nettiyhteys sekä tietokone, älypuhelin tai tabletti. Katso ohjeet Zoom-tapahtumiin liittymiseen videosta: Zoom-pikaopas.

Kirjaston henkilökunta voi myös auttaa sinua etätapahtumiin liittymisessä puhelimitse numerossa 043 8250963 (pvm/mpm) keskiviikkoisin klo 9-11.

Vantaan kaupunginkirjasto tekee lisäksi listaa kaikenlaisista kiinnostavista etätapahtumista Suomesta ja muualta. Päivän livetärpit löytyvät Vantaan kaupunginkirjaston Suosittelija-blogista.

Tutustu myös Tikkurilan kirjaston runoklubin koronarunot-haasteeseen ja tule kirjoittamaan tai lukemaan runoja pandemian aikaisista tunnelmista. Katso lisää blogista: Tiksin runoklubin koronarunot

Vinkkejä tapahtumista ja tekemisestä löydät myös kirjastojen omilta Facebook-sivuilta. Lisäksi Vantaan kirjastojen kirjavinkkarit jakavat vinkkejä koko perheelle sopivasta lukemisesta ja tekemisestä Facebook-ryhmässä Koronavinkkarit.

Kuva: Dollar Gill/ Unsplash