Lainaa pihapeli kirjastosta

Vantaan kaupunginkirjastosta voi lainata pihapelejä, joilla voi pelata kesämökillä, puistossa, rannalla tai vaikkapa kirjaston pihalla haastamalla kaverit kroketti- tai mölkkyturnaukseen. Satunnaisesti pelaava lainaa esim. sulkapallosetin kirjastosta ja säästyy turhilta säilytysongelmilta. Pihapelien laina-aika on kaksi viikkoa. Pihapeli on palautettava siihen kirjastoon, josta se on lainattu. Lainoja ei voi uusia, eikä pelejä voi varata etukäteen.

Saatavilla olevat pihapelit: 

Boccia

Sisältää: 1 kassi, 6 sinistä palloa, 6 punaista palloa, 1 oranssi pallo, peliohjeet. Boccian saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Frisbeegolfsetti

Sisältää: 3 frisbeetä. Putter ; Mid-range ; Driver. Frisbeegolfsetin saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Krokettisetti

Sisältää: 4 puumailaa, 4 palloa, 10 porttia ja säilytyskassi. Krokettisetin saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Mölkky

Sisältää: kantokehikko, 12 puukeilaa, heittokapula, säännöt. Mölkyn saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Petankkisetti

Sisältää: 6 rautaista palloa, snadi ja säilytyskassi. Petankkisetin saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Pöytätennismailasetti

Sisältää sään- ja iskunkestävät mailat sisä- ja ulkokäyttöön. Tulossa pian!

Sulkapallosetti

Sisältää: 2 mailaa, 2 palloa ja suojapussi. Sulkapallosetin saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

XL Yatzy

Sisältää: 5 isoa puista noppaa ja pistetaulukko. XL Yatzyn saatavuustiedot voi tarkistaa Helmet-aineistohausta.

Kuva: Pixabay