Pähkinärinteen kirjasto on suljettuna 18.6.-2.8.2020

Pähkinärinteen kirjasto on kokonaan suljettuna 18.6.-2.8.2020. Kirjasto avautuu jälleen maanantaina 3.8. Kirjasto on avoinna ma 3.8. ja ke 5.8. klo 14-20 ja ma 10.8. alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 14 -20. Kirjasto on poikkeuksellisesti suljettuna ma 17.8.

Pähkinärinteeseen tilatut varaukset ovat kesätauon ajan noudettavissa Myyrmäen kirjastosta (Paalutori 3), ellei niitä ole lukittu tai niiden noutopaikkaa vaihdettu. Huom! Varauksissa näkyy noutopaikkana Pähkinärinne. 

Varaukset ovat noudettavissa Pähkinärinteestä taas 3.8. alkaen viimeisten noutopäivien mukaisesti. Uusiin varauksiin kannattaa valita noutopaikaksi jokin muu kirjasto, elokuussa varaukset voi taas siirtää noudettaviksi Pähkinärinteeseen.

Suurimmassa osassa aineistoa on pidennetty eräpäivä 10.8. asti. Kirjastojärjestelmästä johtuvista syistä pidennettyä eräpäivää ei kuitenkaan saada Helsingin tai Kauniaisten kirjastojen omistamaan aineistoon. Voit tarkistaa lainojesi eräpäivät Helmet-haun Omissa tiedoissa, Taskukirjasto-sovelluksessa tai aukiolevien kirjastojen asiakaspalvelusta. Pähkinärinteestä lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa pääkaupunkiseudun aukiolevaan Helmet-kirjastoon. Pähkinärinteen kirjaston palautusluukku on suljettu. 

Hyvää kesää!

Kuva: Link Hoang / Unsplash