Päiväkotiyhteistyö

Päiväkotiyhteistyö Vantaalla

Lämpimästi tervetuloa retkelle lähikirjastoon! Kirjastovierailujen tavoitteena on tutustuttaa lapset kirjastoon ja sen aineistoon. Haluamme rikastaa lapsen mielikuvitusta ja tukea lapsen kielellistä kehittymistä.

Pähkinärinteen alueen päiväkoteja palvelee Myyrmäen kirjasto.

Lisätiedot ja yhteydenotot/Myyrmäen kirjasto:

Heidi Ranta-aho heidi.ranta-aho@vantaa.fi

Tarkista, minkä kirjaston alueelle oma päiväkotisi kuuluu: Koulut ja päiväkodit Vantaalla.

Satutuokiot 3-5-vuotiaille

Satutuokio on toiminnallinen ja leikkisä hetki satujen ja tarinoiden tykönä. Varaathan satutuokion vähintään muutamaa viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Aihepaketit

Sankarit, ötökät, avaruus, tunnetaidot ja ystävyys vai jotain ihan muuta? Kokoamme aihepaketteja toivotun teeman ympärille. Tilaathan aihepaketin vähintään kaksi viikkoa ennen kirjastovierailuanne.

Itsenäiset kirjastokäynnit

Lapsiryhmät ovat aina tervetulleita hyödyntämään kirjastoa omatoimisesti. Mikäli haluat varmistua aineiston saatavuudesta käynnillänne, olethan yhteydessä etukäteen.

Lukulumo – monikielinen kuvakirjapalvelu

Annamme päiväkotiryhmille käyttöön tabletteja ja kuulokkeita Lukulumo-sovelluksen käyttöön.Lapset pääsevät katselemaan ja kuuntelemaan satuja yli 40 eri kielellä, vaikkapa viroksi, venäjäksi, albaniaksi, arabiaksi tai somaliksi.

Satudiplomi

Satudiplomin hankinta antaa lisäintoa satujen lukemiseen ja kuuntelemiseen. Satudiplomisivulta löydät lukuvinkkejä ja lisäohjeita satudiplomin suorittamiseen. www.lukudiplomi.fi

Kirjastokortti

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Kuva: Pixabay, pixabay.com