Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lukuviikon kirjailijavieras alakouluille: Veera Salmi

Tervetuloa mukaan seuraamaan Veera Salmen haastattelua, jossa keskustellaan lukemisesta, Puluboista, kirjailijan ammatista ja kenties myös vähä-äly-puhelimista!

Haastattelu lähetetään tiistaina 6.4. klo 10-10.20 suoralähetyksenä Helmet-youtube-kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/user/HelMetkirjasto. Tapahtumaan voi osallistua etänä koko luokan voimin tai haastattelua voi seurata kuka tahansa omalta kotisohvalta käsin. Haastattelusta tehty tallenne on katsottavissa samalla kanavalla koko Lukuviikon ajan. Haastattelijana erikoiskirjastonhoitaja Sini Helminen. 

Tapahtuma on osa valtakunnallisen Lukuviikon ohjelmaa. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan myös muihin Lukuviikon haastatteluihin: 

Veera Salmen haastattelu yläkouluille ti 6.4. klo 10.30
Intervju med Jenny Jägerfeld för lågstadier och högstadier 7.4 kl. 10

Lisätiedot: minna.rimpila@hel.fi 

*

Veera Salmi (1976) on Helsingin Kalliossa asuva kirjailija. Hän on ammatiltaan sosionomi ja työskennellyt lastentarhanopettajana helsinkiläisissä päiväkodeissa. Monelle alakouluikäiselle tuttuja ovat Veeran kirjasarjat Hakaniemessä lentelevästä Puluboista ja Pasilassa tunnelia kaivavasta Maurista.

Kuva: Otava, Dorits Saluskij

Helmet-kirjastojen YouTube-kanava (Pasilan kirjasto)

6.4.2021 klo 10.00 - 10.20

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 31.3.2021