Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille. Pasilan kirjastossa voit rekisteröityä CELIA-kirjaston verkkoasiakkaaksi.

Palvelut

Ravintola Runo avoinna arkisin klo 9-15. Lounas klo 11-13. Tilaukset puhelimitse 040 334 0848.

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste: kierrätyshylly sisäänkäynnin vieressä.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Washburn-merkkinen teräskielinen kitara kantopussissa. Laina-aika 14 vrk kirjastokortilla, ei voi varata eikä uusia. Palautus vain Pasilan kirjastoon.

Palvelut

Kassin sisältö: puolikuutamburiini, triangeli, guiro, rytmikapulat, 2 marakassia. Laina-aika 14 vrk kirjastokortilla, ei voi varata eikä uusia. Palautus vain Pasilan kirjastoon.

Palvelut

Yamaha Clavinova digitaalinen piano, jota voi soittaa kuulokkeiden kanssa. Kuulokkeet lainataan kirjastokortilla toisen kerroksen palvelualueelta.

Laitteet

3D-tulostin (Ultimaker 3) on varattavissa Varaamosta.  Materiaalimaksu: 0,70 € / tuloste. 

Laitteet

Erikseen varattavassa auditoriossa (kokoustila).

Laitteet

Lukeva ja polttava DVD-asema USB-liitännällä (ThinkPad UltraSlim USB DVD Burner). Käytettävissä DVD-levyjen katsomiseen ja polttamiseen asiakkaan omalla koneella. Käyttö vain kirjastossa.

Laitteet

Luettavissa Helsingin Sanomat, Iltalehti, Ilta-Sanomat, ePress: kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet, PressReader: ulkomaiset sanoma- ja aikakauslehdet.

Laitteet

Kyrillinen näppäimistö, arabiankielinen näppäimistö.

Laitteet

Lähetetty sivu 1 €/kpl.

Laitteet

Euroopan sisällä ensimmäinen sivu 5 € ja seuraavat sivut 2 €/kpl. Muihin maihin ensimmäinen sivu 6 € ja seuraavat sivut 2 €/kpl.

Laitteet

Laitteet

2 kopiokonetta. A4- ja A3-koot. Muistitikulta voi tulostaa A3 kokoa. Kopiokoneilla voi skannata tiedostoja muistitikulle ja lähettää skannattuja tiedostoja sähköpostiin.

Laitteet

Laitteet

Diskettien käyttöön sopiva levykeasema USB-liitännällä. Käyttö vain kirjastossa.

Laitteet

2 kappaletta.

Laitteet

PlayStation 4 (virtuaalilasit)

Laitteet

Hublet-asema, johon kuuluu kuusi kirjastossa käytettävää tablettia. Hublet-tabletit lainataan kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Laitteet

Laitteet

Tilat

Auditoriossa 90 istumapaikkaa, piirtoheitin, diaprojektori, dataprojektori, radio, DVD/CD-soitin, S-VHS-video, työasema, äänentoisto. Ajanvaraus puhelimitse 09 3108 5312. Vuokra 45 € / tunti. Tarjoilun voi tilata kahvilasta.

Tilat

25 paikkaa

Tilat

Pinta-ala noin 33 m², maalattu valkoiseksi. Tilassa ripustustanko kolmella seinällä (n. 17 m) ja vaijereita 30 kpl, joissa on siirrettävät koukut (2/vaijeri) ja jotka kestävät isompiakin ripustuksia. Kolmella seinällä ripustuspohjaa, korkeus 0,87 m, leveys yhteensä n. 14,5 m. Ripustuspohjien kohdalla mahdollisuus käyttää erillisiin kiskoihin vapaasti ripustettavia vitriinejä yhteensä 8 kpl, mitat 0,87 m x 0,87 m, syvyys 10 cm, kaksi lasihyllyä. Lisäksi vapaasti seisovia vitriinejä 2 kpl ja pöytiä. Minikohdevalot kiskoissa. Tekniset tiedot: Tomi Laine p. 3108 5312. Varaukset ja tiedustelut: Tiina Tarvonen, tiina.tarvonen@hel.fi, puh. 09 3108 5301.

Tilat

Oppisoppi: 8 verkkoyhteydellä varustettua tietokonetta, dataprojektori, väritulostin. Ajanvaraus puhelimitse 09 3108 5312. Vuokra 45 € / tunti.

Löydä kirjastosi

Pasilan kirjasto julkisivu

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-