Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kalevalan päivä_Veera Voima_kuvaaja_Petteri_Saario

Kansanmusiikkia meiltä ja muualta Kalevalan päivänä

Konsertti Pasilan kirjastossa 28.2. klo 18-19. Tervetuloa!
 

  • Tyttötrio Kera esittää haikeankauniin runolaulusävellyksen Tulkaa virret miun tupahan sekä mainion katalonialaisen leipurinaisten laulun Las Panaderas. Se kääntyy yllättävän hyvin myös kalevalamittaan! Lisukkeena kappaleessa on taikinanvatkaajien näyttävä pöytärytmi.
  • Veera Voiman soolonumeroina kuullaan Karjalainen joiku, Rukous Metsäntytölle ja Maailman synty, kanteleen ja kehärummun säestyksellä.
  • Kassandrakuoro esittää virolaisen runolaulun Hellaakke, inkeriläisen Jos mie laululle rupean sekä Tervetuloo vierahille -piirileikin yhdessä yleisön kanssa.


Tyttötrio Kera laulaa ja soittaa suomalaista ja kaikenlaista kansanmusiikkia. Yhtyeessä laulavat Sofia 11-v. sekä 15-vuotiaat Kerttu ja Rauha, jotka taitavat myös viulun- ja kitaransoiton. Veera Voima on heidän opettajansa.

Kassandrakuoro ”Kotoperäisesti kansainvälistä”.

Kansainvälinen, kanta- ja uussuomalaisista laulajista koostuva Kassandrakuoro on olemukseltaan ainutlaatuinen maailmassa: kuoron muualta saapuneet jäsenet tuovat mukanaan kansanlaulunsa ja tarinansa ja opettavat ne eteenpäin kuorolle. Kassandrakuoron energinen äänenkäyttö ja tanssilaulut luovat tunnelman, jota on kiitelty monien esitysten jälkeen.

Kassandrakuoro on toiminut vuodesta 2000. Kuorossa on ollut laulajia mm. Eestistä, Saksasta, Itävallasta, Pakistanista, Algeriasta, Turkista ja tietenkin Suomesta. Ryhmän koko on n. 20 laulajaa. Kuoroa ohjaa Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin osaston kasvatti ja musiikin maisteri Veera Voima.

Kuvat:
Tyttötrio Keran kuva: Veera Voima.
Kassandrakuoron kuva: Elina Brotherus.
Veera Voiman kuva: Petteri Saario.


Pasilan kirjasto

1. krs. (Pasilan kirjasto)

28.2.2019 klo 18:00 - 19:00

Viimeksi päivitetty 27.2.2019