Kivenlahden_avajaiset_juttu

Kivenlahden kirjaston avajaiset 21.11.

Vastaremontoitu ja siistitty kirjastomme odottaa kävijöitään. Kivenlahden kirjaston sisäilmaremontti on valmistunut ja kirjasto avataan maanantaina 21.11.2016.

Kirjasto on kohtaamisen paikka

Aikuisasiakkaille on oma olohuone, jossa on rauhallista luku- ja keskustelutilaa sekä kirjaston lehdet. Olemme lisänneet olohuoneeseen pöytäryhmiä kohtaamiseen ja keskusteluun. Entinen lehtisali on nyt avarampi tila musiikkiosaston siirron ansioista. Tilassa on aikuisten tietokoneet ja meiltä löytyy myös kirjastokortilla lainattava läppäri. Olohuoneen vieressä olevaa varattavaa kokoustilaa voi käyttää rauhallisena lukutilana aina, kun se on vapaana. 

Yhteisöllisyyttä ja oppimista Pajassa

Mitä on Paja? Tule pajaan ja käytä laitteita, kuten 3d-tulostinta, ompelukonetta, lämpöprässiä sekä Big shot- ja vinyylileikkuria. Paja on ihmisiä, kuten Èva, Joona, Reeta, Janne, Tony ja Taija sekä asukkaat. Mutta ennen kaikkea, paja on yhdessä tekemistä, oivaltamista ja oppimista. Me neuvomme laitteiden käytössä ja opettelemme kanssasi uutta.

Lapsille tilaa olla 

Lapsille on toteutettu ihan oma, viihtyisä ja entistä suurempi tila, jossa voi lukea, pelata ja oleskella. Lasten tilaan mahtuu hyvin koulu- tai päiväkotiryhmän kanssa tekemään ja oppimaan. Miten kirjastovierailu sovitaan?

Joulukirjat, uutuudet ja bestsellerit

Kivenlahden kirjat odottavat lukijaansa. Varauksia voi noutaa heti 21.11. alkaen jälleen Kivenlahdesta. Voit vaihtaa itse varausten noutopaikaksi Kivenlahden kirjautumalla omiin tietoihin osoitteessa Helmet.fi tai tulemalla käymään kirjaston asiakaspalvelussa. 

Näyttelytilaa

Lehtiosastolla on maksuton näyttelytila, jonne voit tuoda taideteoksiasi näytteille sopimuksen mukaan. Tiedustelut Kivenlahden kirjastosta p. 09 8165 7732.

Tervetuloa Kivenlahden kirjastoon!