Kannettava tietokone kirjastossa käytettäväksi

Kivenlahden kirjastossa on asiakkaille myös hyvin varusteltu kannettava tietokone - useiden pöytäkoneiden lisäksi. Asiakasläppäriä lainataan aikuisasiakkaille (yli 18-vuotiaat) kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi.

Koneessa on web-kamera, Windows 7 - käyttöjärjestelmä ja monipuolinen valikoima ohjelmia, mm.  MS Office 2010 (Word, Excel, Publisher, PowerPoint), Adobe Photoshop Elements 10, Skype, Chrome, ja Picasa 3. Verkkoa voi käyttää joko langattoman yhteyden tai haluttaessa myös kiinteän verkkoliitännän kautta. Voit myös pyytää erillisen hiiren, jos haluat käyttää mieluummin sitä kuin kannettavan kosketushiirtä. 

Kirjastossa on lisäksi kahdeksan pöytäkonetta asiakkaille: kaksi pöytäkonetta aikuisille, neljä konetta nuorille ja lapsille nuortenhuoneessa, sekä kaksi pikakonetta lyhytaikaiseen käyttöön ja erityisesti kirjastoaineiston hakuun.

Kannattaa muistaa myös kirjastossa käytettäväksi lainattavat tablet-tietokoneet (Apple iPad), joita voi myös käyttää kätevästi varsinkin nettiasiointiin. 

Voit kysellä lisätietoja ja opastusta koneiden käyttöön kirjaston asiakaspalvelutiskistä.