Kirjastojen tapahtumia etänä

Vaikka kirjastot ovat avoinna rajoitetusti, kirjastojen tapahtumat eivät ole loppuneet. Ne ovat vain siirtyneet verkkoon. Etäyhteyden välityksellä on mahdollista keskustella kirjallisuudesta, osallistua kielikahvilaan, opetella äänikirjan kuuntelua tai vaikka lukea soturikissalle.

Kaikkien Helmet-kirjastojen etätapahtumat löydät kirjaston tapahtumakalenterista. Vinkkejä tapahtumista ja tekemisestä löydät myös kirjastojen omilta Facebook-sivuilta. 

Kirjaston järjestämät etätapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Järjestämme etätapahtumia Vantaan kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla, josta useimpia tapahtumia voi katsoa myös jälkeenpäin tallenteena. Lisäksi etätapahtumia järjestetään Instagramissa ja Zoomissa. Instagramissa lähetettäviin livetapahtumiin osallistuminen vaatii oman Instagram-tilin, mutta esimerkiksi Zoomissa järjestettäviin tapahtumiin osallistumiseen riittää, että sinulla on käytössäsi nettiyhteys sekä tietokone, älypuhelin tai tabletti. Katso ohjeet Zoom-tapahtumiin liittymiseen videosta: Zoom-pikaopas.

Kuva: Dollar Gill/ Unsplash