Kirjaston suomen kielen etäryhmät kokoontuvat kerran viikossa

Etäryhmään osallistuminen on helppoa. Voit osallistua silloin, kun sinulle sopii. 

Vantaan kirjasto järjestää opetusta Zoom-palvelussa.  

Jos haluat tulla mukaan, lähetä sähköposti osoitteeseen gaidig.dubois(at)vantaa.fi tai lia.gasbarra(at)vantaa.fi.

Keskustelua joka torstai kello 13-14 

“Hei! Mitä kuuluu? Tervetuloa mukaan kielikahvilaan.” 

Näin alkaa joka torstai kello 13 Puhutaan suomea -etäkielikahvila. Kielikahvilaan voi osallistua, jos haluaa harjoitella keskustelua suomeksi. Joka torstai on uusi aihe. Kaikki pääsevät puhumaan tunnin aikana. Kielikahvilassa saat tietoa monista eri asioista ja opit uutta eri kulttuureista. Osallistujat saavat valita, mistä seuraavilla kerroilla puhutaan.  

Kirjaston kielikahvilaa pitää kaksi vapaaehtoista opettajaa. He ovat opettaneet kielikahvilassa jo usean vuoden ajan. Mukana on myös Vantaan kaupunginkirjaston työntekijöitä. He kertovat kielikahvilassa kirjaston palveluista ja selkokirjoista. Kielikahvila järjestetään yhdessä Luetaan yhdessä -verkoston kanssa. 

Tapahtuma Facebookissa: Puhutaan suomea  

Kielioppia joka maanantai kello 17-18 

Maanantain ryhmässä harjoitellaan suomen kielioppia. Etäryhmässä on monta vapaaehtoista opettajaa. He auttavat ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Opitaan kielioppia -ryhmässä tehdään yhdessä tehtäviä. Joka maanantai on eri aihe. Ensin tutustutaan kielioppiin ja sitten harjoitellaan yhdessä. Tunnilla opit paljon kielioppia. Voit itse kertoa, mitä haluaisit oppia. Etäryhmä järjestetään yhdessä Luetaan yhdessä -verkoston kanssa. 

Tapahtuma Facebookissa: Opitaan kielioppia   

Tervetuloa mukaan! 

Puhutaan suomea -etäkielikahvila joka torstai kello 13-14

kuva: Lia Gasbarra / Vantaan kaupunginkirjasto