Päiväkotiyhteistyö

Haluamme rikastaa lapsen mielikuvitusta ja tukea lapsen kielellistä kehittymistä. Tarkista, minkä kirjaston alueelle oma päiväkotisi kuuluu: Koulut ja päiväkodit Vantaalla.

Lisätiedot ja yhteydenotot/ Pointin kirjasto:
Marjut Lahtela marjut.lahtela@vantaa.fi

Satutuokiot 3–5-vuotiaille

Tarjoamme vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia satutuokioita. Tuokio on suunnattu 3–5-vuotiaille ja sen kesto on 30 minuuttia. Ilmoittaudu satutuokioihin tästä

Ryhmäkohtaiset satutuokiot

Ryhmän koko sovitaan toiveidenne mukaisesti. Järjestämme satutuokioita kirjastossa ja Teamsin välityksellä.
 

Avoimet etäsatutuokiot

Avoimiin satutuokioihin osallistuu useampi ryhmä kerrallaan ilman videoyhteyttä. Jokaisen tuokion sisältö on eri, ja voit osallistua vaikka jokaiseen. Tuokiot pidetään Teamsissa. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin etukäteen.

Avoimet tuokiot vuonna 2021:
ke 29.9. klo 9.30
ke 13.10. klo 9.30
ke 3.11. klo 9.30
ke 1.12. klo 9.30

Satutuokiotallenteet

Vantaan kaupungin päiväkodit pääsevät katsomaan tekemiämme satutuokiotallenteita. Tuokiota ovat toiminnallisia ja ne sopivat 3-vuotiaasta alkaen. Satutuokioita on yhteensä 11, joista yhden kesto on noin 30 minuuttia. 
Kirjaston satutuokiotallenteet (linkki toimii Vantaan kaupungin työntekijöillä)

Aihepaketit

Sankarit, ötökät, avaruus, tunnetaidot ja ystävyys vai jotain ihan muuta? Kokoamme aihepaketteja toivotun teeman ympärille. Tilaathan aihepaketin vähintään kaksi viikkoa ennen aineiston noutoa.  Tilaa paketti tästä.

Satudiplomi

Satudiplomi uudistui elokuussa 2021: kirjat on järjestelty aihepiirien mukaan ja niihin on merkitty suuntaa-antavat esimerkki-iät. Kirjoja löytyy 0-6-vuotiaille. Satudiplomisivulta löydät lukuvinkkejä ja lisäohjeita satudiplomin suorittamiseen. www.lukudiplomi.fi

Kirjastokortti

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Kuva: Pixabay, pixabay.com